Jofix Parašė Birželio 26, 2012 Author Share Parašė Birželio 26, 2012 Sukuriau sia tema kad pasakytumet kas idomiau bei kodel? ir geriau ar TF2 ar cs:s?Galite manyt kad cia bereiksme tema, bet cia paziuresiu koksai zaidimas geresnis manau nuo sios temos ateis daugiau zaisti zaidimo kuris idomesnis?Butinai palykite komentara kuris zaidimas geresnis. :] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ToNic Parašė Birželio 26, 2012 Share Parašė Birželio 26, 2012 Man asmeniškai abu, bet css ?domiau, nes yra ?vairi? tikrai labai ?domi? serveri? mod? ir galimybi?. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jofix Parašė Birželio 26, 2012 Author Share Parašė Birželio 26, 2012 Stai vienas video apie TF2 :http://www.youtube.com/watch?v=h_c3iQImXZgStai vienas video apie css :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NEABJ9MA5ig Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Birželio 26, 2012 Share Parašė Birželio 26, 2012 CSS 4ever Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jofix Parašė Birželio 26, 2012 Author Share Parašė Birželio 26, 2012 Ai dar nepasakiau savo nuomones man css patinka bet kaikada atsibosta...TF2 tik pradesiu zaisti bet manau kad abudu lygus ir manau kad man patiks ir TF2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sakor5 Parašė Birželio 26, 2012 Share Parašė Birželio 26, 2012 Man labiau patinka tf2 nes ten yra daugiau galimybiu negu cs:s. Gali ne vien viens i kita saudyt, bet ir netiketai kita padurt is nugaros ar pristatyt sentry gun geroj vietoj kur niekas jo negali sugadint. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Birželio 26, 2012 Share Parašė Birželio 26, 2012 Na pats asmeniskai losiu tik css,bet manau ,kad abu idomus ,nors tf2 nelosias visai ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Birželio 26, 2012 Share Parašė Birželio 26, 2012 Sveiki, manau kaip man irgi reiktu pasakyti nuomone.Taigi aš ma?iau kaip brolis lošia šio projekto tf2 serveryje ir mano b?t? pirmas ?sp?dis toks.Pirma, tai manau sukurta vaikams (ne ?sižeiskite), nes visas tas vaizdas, visas žaidimas ir žmogeliai na labai vaikiškas.Tai man?s asmeniškai netraukia toks tf2 žanras, jei galima taip pasakyt... Bet kiekvienam ne ?tiksi kaip sakoma.Pažaisk. Susipažink. Išm?ginkPatiko?Nepalik ir neišduok žaisk visada. :D :-*Counter strike source, na man nuo mažu dien? jau kai atsirado aš ji žaidžiu pradžioje nuo zombyno laiku.Žiauriai patinka garsai, efektai, na viskas suderinta pagal visk? atvaizduojant karus. Labai patinka.Tai manau kiekvienam tinka šis žaidimas, tiek dideliam, tiek mažam. Tik kai kuriuose serveriuose nustatyta tvark? kalb?jimo.Valdymas patogus nusista?ius pagal save ir šiaip COOL :D :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jofix Parašė Birželio 26, 2012 Author Share Parašė Birželio 26, 2012 Nebutinai vaikams kam tik patinka tas ir losia pazystu moteri kuri 36 metu losia y8 :DDIr seip zaidimai sukurti vaikams ir paugliams kurie neturi ka veikti tai gali buti hobis.Neisizeiskit. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Birželio 26, 2012 Administratorius Share Parašė Birželio 26, 2012 Na tikrai ne vien vaikams jis skirtas,nors didesne dali zinoma uzima jie. Pvz uzsieni tikrai sutiksi labai daug zaideju, kurie prisiskirtu i vyresniuju grupe. Kas del pacio zaidimo is technines puses, tai jis tikrai yra daug tobulesnis nei CS:S tiek PC istekliu reikalavimais, tiek pacio zaidimo ir ju veikeju ivairove,bei nesibaigianciais atnaujinimais ir siurprizais. Vien pagalvojus kiek sumanus zaidejai is jo uzsidirba pinigu,tai ojojoi.! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jofix Parašė Birželio 27, 2012 Author Share Parašė Birželio 27, 2012 Maskai galiu paklaust is kur per TF2 gaut kokia kepure ar kitoki ginkla ar skina nu vienu zodziu isitobulinima kaip tai padaryti? Ne priktiniu budu imanoma?Jai taip parasyk kaip. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai