iFiXas Parašė Rugsėjo 21, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 21, 2013 Tai va pagalvojau ir neapsikentes DaTroller/Deivius1 issisokimais nepagarba ir issidirbinejimu nusprendziau pakurt paprasta tema . [u]Su klausimu ar verta laikyti DaTroller cia?[/u] .[b]Kiek jis klykavo kad bana gaves cia nebezais ir keliaus i kiberzona nervu gadint kitiems[/b] .. Bet pasirodo nera taip kaip jis snekejo ,pasirodo buvo perspetas del iskrypusiu spray nesvankiu gavo ispejima nuo Dark Angel bet tai jam buvo neaktualu praejo diena vel pradejo issidirbinet [url=http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=177197072]http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=177197072[/url] ir sekanti diena po ispejimo [url=http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=178179740]http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=178179740[/url] negana to pradejo zaist su svetimais nikais ir tu nicku reputacija gadint pradejo per mikrafona klykaudamas apie visokius pedofilius ir lytinius veiksmus negerbdamas kitu serverio zaideju ir negerbdamas saves . Gavo ban vel gryzo su kitu acc [url=http://www.youtube.com/watch?v=zEzE3XkjT-w#]Rimti kentai kai padaro namu darbus 1/2[/url]([i]uz video dekojame Original[/i])Na o cia kas juoko dozes nori is zmogaus kurio socialinis gyvenimas yra zluges ir vienintelis draugas klaviatura su internetu .. Prasau paskaitykit Steam chat T.Bear tai buciau as[spoiler]RiN: aš jum krc padesiuYour chat with RiN is now a multi-user chat.Chilled Mister T.Bear: tai pofik :DDaTroller entered chat.RiN: sekmesRiN: :)Chilled Mister T.Bear: :DDDDDaTroller: lel.RiN: neterškit forumo bent kartaChilled Mister T.Bear: man patinka kad troliukas butthurt negali nebut paskutinis jo postas :DDaTroller: kiek tas bent truks?RiN: aj bet per pm neidomu jum neRiN: idomiau kai visi matoRiN: ?DaTroller: man patinka kad ifixas gruza pagaves spamina ta patiChilled Mister T.Bear: teipChilled Mister T.Bear: o man patinka kad tu del to paties posto vis kita istorija ismastai :DChilled Mister T.Bear: LOK LOKChilled Mister T.Bear: :DDaTroller: visos jos panasios bet galiu patikinti kad tave atitynka :)DaTroller: XDRiN: atitynkaRiN: .....DaTroller: grammar nazziChilled Mister T.Bear: atsimeni fuzzy instrukcija pasinaudok ja vel :)DaTroller: run.RiN: kurva vienas rašyt nemokaRiN: kitas ta pacia fraze pisaRiN: ....Chilled Mister T.Bear: :D kaimo japas :D ATITYNKA :DDDDaTroller: zie kas prabilo. sveplius kuris kriokia nuolatDaTroller: geda darai ligoni.RiN: žinot ka aš jum pasakysiuRiN: jus abu nesat labai sveikiChilled Mister T.Bear: sveplius ? :DRiN: jeigu 2 ar tai 3 men riejatesChilled Mister T.Bear: kad vien tave svepla visi girdedavoRiN: del niekoDaTroller: as esu sveikas. tik kartais kad izeisti duxa, reik nusileisti iki jo lygioChilled Mister T.Bear: sveikas vaikas :DChilled Mister T.Bear: su juoda praeitim tu esiDaTroller: tai blogai gyrdi tu reiskia.Chilled Mister T.Bear: gerai dusk japiChilled Mister T.Bear: :DDaTroller: spalvu neskiri tu.DaTroller: paverk myzniauChilled Mister T.Bear: nebeissigalvok nesamoniuChilled Mister T.Bear: nieko nebesugalvojiChilled Mister T.Bear: :DChilled Mister T.Bear: eik foruma paskaityk gal kokia minti pavoksiDaTroller: nieko ir nemastau. kas tave atitinka ta ir parasauDaTroller: problem?Chilled Mister T.Bear: eik eik atitikejau tuDaTroller: neaiskink blusa.Chilled Mister T.Bear: kai daktaryste bent supistoj kolegijoje pradesi mokintis tada galesi bandyti atitikmenis klijuotChilled Mister T.Bear: o dabar dusk kaimeRiN: dabar abu saRiN: biskiDaTroller: tai kad tau i akis tiesa pasakyti reik kazka mokintis :D????RiN: ifixai kolegija cia tipo lygis yra?DaTroller: XDDDDDDDDDDDaTroller: ligonis blet plbm XDDDDaTroller: taip gaunasi kad norint kubiliu pavadinti duxu, reik buti politiku XDDD blet logika duxiukoRiN: ša sakiauDaTroller: px ka tu sakai, man gaila to ligonioRiN: krc man bent ta kolegija univeras nieko nereiškiaRiN: tik diplomas ir tiekChilled Mister T.Bear: ne cia zemas lygis kolegija todel ir sakauChilled Mister T.Bear: kad bent i tokia jis pirma ilystuRiN: jeigu noresi išmokti tai ir toj pacioj profkei išmoksiDaTroller: reiks ir ilysiu, nepergyvenkRiN: mano nuomoneChilled Mister T.Bear: ilysi i sikna kamnors nebent :DRiN: o jum krc aš pasakyt galiuChilled Mister T.Bear: kaip daugumai cia padariai :DDaTroller: gal tu ir lendi del admino kuri jau taip atgauti norejai XDRiN: oj bletRiN: vienas verkia kad kitas admina gavoRiN: ....Chilled Mister T.Bear: atgavau ir nereikejo man niekur lyst .. dabra apsiverk is pavydo valakta ..RiN: o blet gal jus pasižekit pirma i save?Chilled Mister T.Bear: sakiai gi cia kad nebezaisi eisi i kiberzonaDaTroller: dar ir kaip lindai, vis dar masko siknoje esiDaTroller: priklausomas nuo kitu dalbajobasChilled Mister T.Bear: apsiverk japi :DDaTroller: koks tau pisalas ka as sakiau. as sakiau kad ten zaisiuDaTroller: negaliu palikto projekto kol jame duxas kaip tu gyvuojaRiN: amm krcRiN: galiu patarima jum?DaTroller: jam ju daug reik tai skelk vienaRiN: ifixai leisi?Chilled Mister T.Bear: sekmes tau troli visitke cia nebepazaisi galesi kiek noresi vekt dabar :)Chilled Mister T.Bear: man dzin :DRiN: krc gal jus suseskit koki vakara ir per mic pasikalbekitChilled Mister T.Bear: as tokiu saltu nervu ir tokios geros nuotaikos :)DaTroller: si karta ilgai neisturesi admino su savo free banais :)DaTroller: man tereik keliu proofs ir fsioChilled Mister T.Bear: aik aik proofse tuChilled Mister T.Bear: :DDaTroller: kaip cia kazkada rasei lengviau gauti nei prarastiDaTroller: taip nebebus :)RiN: blet jus cia maždaug rašydami kietais pasijuntatRiN: vienas ant kito stumiatRiN: kalbet nebutu paprašciauDaTroller: as nesijauciu. as noriu kad jis isnyktu ir tiekRiN: nereiktu rašytRiN: :)Chilled Mister T.Bear: tu bana su pova gavai daugiau tiesiog nera ka banintRiN: please ban meRiN: :)DaTroller: save gali, savo bachuriuka bai panda :DChilled Mister T.Bear: as cia pirmiau ir seniau dalyvavau taip kad tau nera sansu tiesiog esi valkata is kito zlugusio projekto eik valkataut toliauChilled Mister T.Bear: rin nx tave ? :DRiN: aj šeipRiN: :)RiN: užpisat abuduDaTroller: as admino ir neketinsiu gauti :) mano tikslas kad taves cia nebutu. keli zmogeiiai rinks proofs kai darysi nesamonesDaTroller: ir bus geras spyris tau is adminu, galesi vel verktiChilled Mister T.Bear: deja :)RiN: cia maždaug trolli pasijausi rimtu keksu kai kita is admino vietos ismesi?Chilled Mister T.Bear: vaikas zluges nebezino ka be daryt :DDaTroller: jeigu jis butu normalus o ne duxas tai to daryti nereiktu. ne del saves darauRiN: blet aš nesuprantuDaTroller: taigi matai kad cia grasina su savo adminu, oj uzbanins, oj cia nezaisiRiN: tau jis trugdo jeigu tu cia sakiai neloši?Chilled Mister T.Bear: pakentek biski ir as visur tau ip banus suorganizuosiu galesi prozy.org naudotisDaTroller: kriokia tupikasChilled Mister T.Bear: proxy*DaTroller: nu davai ;D noreciau pamatyti.RiN: pl pl plRiN: trolli jis tau trugdo serveDaTroller: reiks pasiklausti kiek laiko ir kokiem adminam lindo i siknaRiN: kai jis per diena ten buna koki 30min?DaTroller: jo per tos 30 min speja padaryti ka liudvikas per savaite.RiN: tai reiškias niekoRiN: nes liudvikas nieko nepadaroRiN: :)DaTroller: dar ir kaip padaroRiN: nu nepadaroDaTroller: nors liudviaks jo palikuonis.RiN: kai yra bannedDaTroller: nu kol yra banned <.<RiN: ir bus banned :)Chilled Mister T.Bear: nu troli dusk :DRiN: krcDaTroller: buciau duxas kaip tu gal ir dusciau.RiN: man lyg abu biški laido riteriuxaiDaTroller: apsiverk db.Chilled Mister T.Bear: eik savo pavydo scenu povai kelt :DChilled Mister T.Bear: tai tu cia verki :DDaTroller: priciom cia pova verksny tu :D? jis savo nuoru tave duxu vadinaDaTroller: pasakau duxas serve jis net neklausia kas.DaTroller: zino kad tu.Chilled Mister T.Bear: man tai dzin as galiu nieko nerasyt bet trolis pykta kai ji ignorina pasijaucia toks butthurt biskuti :DDaTroller: neskiri butthurt nuo nuoro kad taves cia nebutu.Chilled Mister T.Bear: bet tu esi zemiau duxo lygio taip kad tyliai buk :DRiN: nuoroDaTroller: tu rasai kad be manes gerai. bet kol taves ir tavo 2 siuksliu serve nebuvo. visi buvo super patenkintiRiN: kas cia bleT?Chilled Mister T.Bear: :DDDDaTroller: nop zemiau tavo lygio nesu :) tai neaiskinkChilled Mister T.Bear: JAPI tyliai buk eik proofs rinkt :DDaTroller: kai reiks ir rinksiu. nes tu nereikalynga siuksle atsidurusi ne toj vietoj ne to laiku. tavo vieta isvis psichuskeiDaTroller: o ne bachuru serveDaTroller: tai isnyk.RiN: blet tas pavadinimas visai ne prie koRiN: dabar jus patys elgetes ne kaip bachuraiChilled Mister T.Bear: butent apie tave tai galima paskyt :)RiN: atrodot lyg koks goldenChilled Mister T.Bear: as jam siuliau kaip baxuruj pasielgt bet jis myza i bata ir kreipia tema i sona apie savo problemas gyvenimoDaTroller: tai blogai sakai duzena. nes sergiDaTroller: tai adresa gavai siuksle.RiN: zinot ka as jum patariuDaTroller: laukiuRiN: susitariat vieta ir laikaRiN: ir abu susitinkatDaTroller: jis kaip goldenas XD is pradziu raso privarysiu privarysiu o paskui atmaskes metoChilled Mister T.Bear: troli eik ant savo suns budo wifi antena pasitaisyk nesuprantu ka tu rasai :DRiN: ir ne vienas kazkuris varotRiN: o abuRiN: naujoji akmene ir klaipeda taip?DaTroller: nezinau kaip tu ten duobei gyveni kad ant budu intika hostini, bet cia viskas vyksta kitaip sunau.Chilled Mister T.Bear: zinau pas tave dsl linija kaista :DRiN is now playing Team Fortress 2. Click here to join.DaTroller: o pas tave bulve i kuria laidu prikises svyla :)DaTroller: ilgai nelaikys ji tau, bek nauja pirkChilled Mister T.Bear: nesvaik ir nenumirk is pavydoChilled Mister T.Bear: sedi su banu ir sedekChilled Mister T.Bear: o kai jis baiksis vel gausi bet jau gausi ilgamDaTroller: px tas banas :D pyksti uz tiesa nevykeliDaTroller: free bana lengvai nuims :)Chilled Mister T.Bear: tiesiog atsibodo tavo ligos atxodai bent garsiai nesirekstumDaTroller: ka noriu ta darau ir tu man neaiskinsi ligoni :)Chilled Mister T.Bear: aj nors pofik zaisk :DDaTroller: tu irgi daug kam atsibodaiDaTroller: bet neatrodo kad eitum i normalaus zmogaus puse.Chilled Mister T.Bear: premament mute gausi ir busi laimingas va :)Chilled Mister T.Bear: tu nezinai kas yra normalus zmogus tai STFURiN left chat.DaTroller: paziuresim kiek laiko isbus tas tavo perm muteDaTroller: zinau, bet kas, kas nepanasus i taveChilled Mister T.Bear: isbus ilgai gerai japi nebeidomu su tavim sneket tavio mintys aiskios :D[/spoiler] aisku kaikuriose vietose negraziai atsakydavau na bet tiesiog su tokiu zmogumi kuris nejaucia zemes po kojom ir skraido auksciau visko ir issigalvoja nesamones nebelieka mandagumo , tie kurie su troliu bendravot suprantat apie ka as kalbu ,kad IQ dropas garantuotas ... Cia visas hatinimas prasidejo kai jis gaves admina pradejo kitus adminus banint ir irodynet savo teisybes ir cia tik maza dalis kaip jis issidirbineja .. [u][b]Tai va Gerb. tf2 serverio zaidejai netylekit ir pateikit savo nuomone apie sita veikeja ir sakykit ar pritariat sitam kenkejuj skirt maximalia bausme IP ban visam laikuj ? [/b][/u] srry uz gramatines klaidas . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 [quote author=iFiXas link=topic=567.msg11017#msg11017 date=1379807406][u][b] IP ban visam laikuj [/b][/u] [/quote]issikaityk kas parasyta ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 [quote author=deivius1 link=topic=567.msg11020#msg11020 date=1379850369]Oho net visa istorija sugebejai parasyti, sveikinu. Vote kaip visada durni visi. O dabar tokia pacia apie save sukurk, su savo free banais, kitu zmoniu negerbimais, banais uz tai kad zmogus spawn campina, bandimais pasiroditi aukstesniu uz kitus, grasinimais banu be reason. Butu idomu paziureti kiek tave zmogeliu ismesti noretu :) Ir paskaite visus chat ar temas galit matyti kad ponas RETARD pats bando provokuoti mane kad nusizengciau :) na bet gal geriau neskaitykit nes ten tik jo verkimai ir to paties rasimai.[/quote]cia tema eina apie tave ne apie mane ir tavo sapaliones niekam neidomios free bane .. jai turetum bent lasa savigarbos sitoj temoj nesneketum nesamoniu ji netau skirta .. ir vote yra labai gerai be jokiu nesamoniu tu gyveni savam pasaulyje tai gyvent toliau nekisk kitu i savo nesuvokiama logika ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 ane ? :D tu spray pradejau paisyti tada prasidejo niku keitimas .. tu cia gal koki tetri zaidi kad apie lygius sneki .. atrado screen ponas paplosiu tau :) jau ka as padares buvau nepalyginsi su tavo nesveikom nesamonem ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 dabar savo niku istorija nufotkink ir ydek cia ;) ir palygink datas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 [size=14pt][i][b]A TU DURNAS??[/b][/i][/size][quote]Tai va pagalvojau ir neapsikentes DaTroller/Deivius1 issisokimais nepagarba ir issidirbinejimu nusprendziau pakurt paprasta tema . Su klausimu ar verta laikyti DaTroller cia? .Kiek jis klykavo kad bana gaves cia nebezais ir keliaus i kiberzona nervu gadint kitiems .. Bet pasirodo nera taip kaip jis snekejo ,pasirodo buvo perspetas del iskrypusiu spray nesvankiu gavo ispejima nuo Dark Angel bet tai jam buvo neaktualu praejo diena vel pradejo issidirbinet [url=http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=177197072]http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=177197072[/url] ir sekanti diena po ispejimo [url=http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=178179740]http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=178179740[/url] negana to pradejo zaist su svetimais nikais ir tu nicku reputacija gadint pradejo per mikrafona klykaudamas apie visokius pedofilius ir lytinius veiksmus negerbdamas kitu serverio zaideju ir negerbdamas saves . Gavo ban vel gryzo su kitu accRimti kentai kai padaro namu darbus 1/2 (uz video dekojame Original)Na o cia kas juoko dozes nori is zmogaus kurio socialinis gyvenimas yra zluges ir vienintelis draugas klaviatura su internetu .. Prasau paskaitykit Steam chat T.Bear tai buciau asSpoiler for Hiden: aisku kaikuriose vietose negraziai atsakydavau na bet tiesiog su tokiu zmogumi kuris nejaucia zemes po kojom ir skraido auksciau visko ir issigalvoja nesamones nebelieka mandagumo , tie kurie su troliu bendravot suprantat apie ka as kalbu ,kad IQ dropas garantuotas ... Cia visas hatinimas prasidejo kai jis gaves admina pradejo kitus adminus banint ir irodynet savo teisybes ir cia tik maza dalis kaip jis issidirbineja .. Tai va Gerb. tf2 serverio zaidejai netylekit ir pateikit savo nuomone apie sita veikeja ir sakykit ar pritariat sitam kenkejuj skirt maximalia bausme IP ban visam laikuj ? srry uz gramatines klaidas .[/quote]Pasižiūrėkit galu gale savęs, kiek galima kitus peikti ir save angeliuku vadinti?Pasižiūrėk iš šalies, ką esi prirašęs, flood padaręs.... Tai čia eina sau, tipo tu angeliukas kitus galima smerkti už tai?ATSIKVOŠĖK TU GAL BIŠKI !!!!!Tu su juo gyveni, jo gyvenimą gyveni ar kas yra? Kaip tu gali žinoti apie žmogų, jei nieko visiškai nežinai ir dar PEIKI...NESUVOKIAMA, kaip tu gali taip šnekėt, jei tu jo net nepažįsti... Tu žlugęs esi, jei tokius nesąmonės rašyt pradedi ir nusišneki juodai... Nežinodamas jo gyvenimo , negyvenęs jo kaily ir dar čia PEIKIA... Nu apsurdas visiškas eik nuo kompo jau prasidės smegenys atsitrofuoti.... Ar jau pradėjo , tai darytis. NU BAISU !!!!Tave reikia tildyti, o ne kitus už tokias nesąmonės.... ŠMEIŽTAS JUODAS....P.s: Tu dar apie mane parašyk, tokias nesąmonės... Žinok nenustebčiau, jei tokių atsirastu... Daug atbukusiu žmonių, ech...P.s: Pasaulis ritasi, ne aukštyn... Tik žemyn ir žmonės BUKĄ.... Mes turim šiaip žmonės siekti, kuo daugiau ir tobulėti visko išrasti.Juk naujos eros ateina, o jus čia pievas rašot ir dar gal teigsit, nes tai 21 amžius ar dar koks ir tai yra TOBULA???PZDC VERKT NUO TOKIŲ REIKIA IR PSICHOLOGO PAGALBOS TEIKTI..... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 [color=red][size=18pt][i][b]VAIKŲ DARŽELIS !!!!! KIEK DAR TAI TĘSIS ???[/b][/i][/size][/color] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 tik nepradek sakyt kad cia viskas nuo manes prasidejo :D .. tu admin gaves pradejau suda malt .. adminus banint pradejai vat nuo tada prasidejo viskas kai axujelinai .. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 [quote author=deivius1 link=topic=567.msg11029#msg11029 date=1379851788]Na pats netikiu to bet 100% pritariu Tomui. Ifixas suprantu kad myli vaikus ir bando gynti jos nors ir prisidyrbe jie( Apie original ir chilled panda). Netgi ir pisa prota visam forumui, pirmas pradeda peikti nors visus sios nusizengimus dare pirmasis. Nemeluosiu bet tokio zmogaus dar nesu mates. Jis tikras lietuvos parazitas. 22 metai pagal dokumentus bet zmones jam tik 14 duoda. I draugus deda, apsimeta geru, ateini i serva ir visiem bando itikti ir lenda i sikna, netgi ir stumia ant kitu kad ji priimtu. Galeciau dar daug faktu apie ji parasyti bet kas is to? Vistiek atras prie kuo prisipisti.[/quote]susiraskit kambari broliukai .. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 tau nelaikas pakeist dainele o tai jau atsibodo taves klausyt tas prisidibes tas prisidibes visi nesamones daro tu vienas axujenas ir viska darai teisingai tvarkdarys atsirado .. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 vau naujas zodis xdxdxdxdxddxxXDXDXDXDXDDXDXDXDXD ... apgailetinas esi troli . gerai troli neidomu man su tavim forume cia sneket tiesiog beprasmiska su tavim sneket iskrides esi ir sneki savo isitikinimus kaskokius .. neberasyk nieko tiesiog gerbk bent truputi save ir patylek ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 [img]http://www.part.lt/img/4f559736c064a131bedc3548dc0c5d64213.jpg[/img][img]http://www.part.lt/img/f607890cce195f715c02f6e2b13d5ae2908.jpg[/img][img]http://www.part.lt/img/07221ee3f71fae36d81a0c0c4f680bd6523.jpg[/img]visi sitie asmenys prie kuriu tu kabinejies sakai kad jie prisidirbe ir pns buvo isprovokuoti taves pirmas prisiknisdavai jie ant taves uzstumdavo tu pradedavai su nikais nervint ir paskuj sakai tas lievas tas lopas tas dar koksnors ir visi kalti visi prisidirbe tu vienas dievo avinelis geras ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 ok troli leisiu tau cia apsiverk ir parasyt paskutini posta o tai tu kitaip neuzsikisi man tavo isitikinimai neidomus ;) kaip tomas sake tu su manim negyveni ir nixuja apie mane nezinai kaip as apie tave bet tu loji dafiga .. ir issimastai tokiu nesamoniu .. kad tikrai apie tave nuomone susidaro gasdinanti .. kad tau negerai kaskas . rasyk savo mintis tema apie tave tai issiliek pasiguosk koks tu nekaltas ir kaip tave skriaudzia ir koks as blogas ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 ojojoj kiek as " PRISDYRBES " ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomasssssss Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Na visu pirma del jo bausmes pagal ka padares jis nusipelnes 6 men ban kas be ko bet tiktas klausimas kyla iskart ar jis tolau taip darys ar pasikeis ir cia jau savaime aisku ne tokie kaip jis nepasikes tikrai . Nera ka cia su jo zaist ir kreipt demesni pagrindinis adminas turetu iskart duot ip ban ir ban is formo ir pasibaiktu visi cirkai o gincitis ir kalbet su juo tai yra visiskai be prasmiska vis viska apvercia savaip kaip nori . Jis tikrai turetu but pasalintas is bendruomines. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rin Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 ką aš galiu pasakyt kiek sekdavau forumą, čia prieš kokį gerą mėnesį buvo peštynės ir po jų sekė gal kokios savaitės pertrauka, net keista buvo, bet paskui kažkas vėl pradėjo. Kreipiuosi į tave original kiek pamenu buvai sukūręs tema, alia tave jis provokuoja ar kažkas tokio? tai gal patys visi kas stumiat čia vienas ant kito pradėkit nuo savęs? ką? gal jeigu bent kartais patylėtumėt nebūtų viso šito? dabar kiekviena dieną forume rašinėjat stumiat vieni ant kitų? gal užtenka jau? Susitinkat kokioj vietoj ir išsiaiškinat ir nesakot kad jis tegul pas mane varo arba atvirkščiai sutariat vieta kad visiem būtų po maždaug tiek pat kelio ir viskas, o ne čia blet riejates diena iš dienos. [font=impact][size=14pt]UŽPISOT[/size][/font] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Siulyciau Plunge Gelezinkelio stotis tik el laiko nezinau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ston3r Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Saka gruza pagaves kad tu kurva idijotas esi. man vps net gaila tau jau kanors atsakyt blet tokio totalaus duxa dar neesu mates gailiuos ta diena kai mane pasikvietei i draugus o poto ismeciau kaip suni ir ispizdavojau nepyk kad ivariau trauma tau. Sekmes duxeli uzduxintas. : ))))) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ston3r Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Snekek ir rasinekis su tuo kam vakar byby ciulpej. : ))) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Troli kokie tavo " inteligentiski " atsakymai i zmoniu pasisakymus ;) verta susimastyt apie tave ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ston3r Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Tu nesupratai cj pakartosiu Deivius1-trolli ar kas tu ten SNEKEK SU TUO KAM VAKAR BYBY CIULPEJ LAVONE. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 tai ir sneka su manim :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ston3r Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 nuciulpe ifixui :DDDD oj blet gandonas susideginaj p.s snekek su tuo kam vakar byby ciulpej again biatch GG. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 22, 2013 Author Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 Troli tu ismanai savo darba su burna ipac kai dantu neturi tai minkstai taip :D ;) duodu tau pliusa palik rekvizitus kad kitiems tave pasiulyciau gal kas pasirasys :D ir CAPS OFF :D stop RAGE :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ston3r Parašė Rugsėjo 22, 2013 Share Parašė Rugsėjo 22, 2013 ciulparieznikas ;DDDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai