Guest AlgirdasD Parašė Rugsėjo 18, 2013 Share Parašė Rugsėjo 18, 2013 1. iٸρ®o†эĵǺئ2. Amzius 21.3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) STEAM_0:0:243489204. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Taip esu5. Kokiame serveryje buvote? Partizans Nx public ir kituose, never*bd visuose servuose, laikiux suf serve ir dar keliuose.6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? jai nedirbu nuo 2h iki 8h jai dirbu tada iki 4h praleidziu serve laiko7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:S) CS:S8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Pirmiausiai ispeciau zaideja jai neklausytu butu dedamas mute9. Clarity Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 18, 2013 Share Parašė Rugsėjo 18, 2013 Gerai skambetu fraze :D Isprotejas admin mane uzbanino uz nieka :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Rugsėjo 18, 2013 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 18, 2013 as rekomendavau,todel as 100% uz. as jy zinau kaip zmogu. jis yra saltu nervu zmogus. turi labai daug kantrybes ir jy sunku isprovokuot. taciau jei isprovokuoja kitas zaidejas savo gauna. :) as tikrai uz jy kaip admina. pazystu kaip zmogu. mldc. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Rugsėjo 18, 2013 Share Parašė Rugsėjo 18, 2013 Senas css žaidėjas turintis daug patirties , už :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest AlgirdasD Parašė Rugsėjo 19, 2013 Share Parašė Rugsėjo 19, 2013 amberiukas seniai matytas galetum pakviest per steam kada ;)ifixas niekas nieko uz nieka nebanina jai zmogus gauna ban tai tam buna ir priezastis nevienus metus pats servus laikiau buvau kituos servuos admin ir manai is lempos banysiu? tu tiek laiko praszaisk prakurk servus ir t.t tada galesi pasakot tas savo lempas ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Fuzzy Parašė Rugsėjo 19, 2013 Share Parašė Rugsėjo 19, 2013 Shumis gryzo i pastovu css beldejima... jis tikrai wertas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugsėjo 26, 2013 Share Parašė Rugsėjo 26, 2013 [quote author=AlgirdasD link=topic=560.msg10927#msg10927 date=1379567175]amberiukas seniai matytas galetum pakviest per steam kada ;)ifixas niekas nieko uz nieka nebanina jai zmogus gauna ban tai tam buna ir priezastis nevienus metus pats servus laikiau buvau kituos servuos admin ir manai is lempos banysiu? tu tiek laiko praszaisk prakurk servus ir t.t tada galesi pasakot tas savo lempas ;)[/quote] Nesiputok jai nesupratai humoro ... seip as nesakiau kad banini is lempos ir panasiai .. tiesiog turejau omenyje jai koks vaikas pradetu forume rasyt posta " kad ji uzbanino [b][u]ISPROTEJAS[/u][/b] admin " Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai