Guest B.B. KinG. Parašė Birželio 2, 2012 Share Parašė Birželio 2, 2012 Taigi štai k? sugalvojau, kad noriu išbandyti administratoriaus pareigas, Serveryje losiu nemažai, esu gan aktyvus, kaip yra nuotaikos bendrauju, bet dažniausiai b?nu tilus, bet dar esu s?žiningas, draugiškas. Dar galvoju, kad serveryje dabar yra reikalingi administratoriai nauji, nes dabar at?jus ? serv? labai retai kada pamatysi prisijungusi administratori?, ir visi nes?mones išdarin?ja. Galiu dar biški apie save pakalb?ti, Mano šeip tikras name yra Darius, žaidime esu lošias su šitais nick'ais: Bariukas ; B.B. KinG. ; Iš kur žinai? ; dabartinis kolkas EasyBot! Bet jei reik?tu pakeisti ? pradini nick tikrai pakeis?iau. Dar Esu iš Vilniaus R. ir turiu 17 met?. ?ia galite pamatyti kiek laiko esu pražaid?s j?s? serveryje, kiek esu visko gero pasiek?s, štai ?ia link "http://www.bachuruservas.lt/hlsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=36647" jei rodys :D. Steam ID - STEAM_0:1:6188.Skype: Bariukas4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Birželio 2, 2012 Share Parašė Birželio 2, 2012 Kas dar norit admin ? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest B.B. KinG. Parašė Birželio 2, 2012 Share Parašė Birželio 2, 2012 Tai bandyt gal niekas nedraudžia? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Birželio 2, 2012 Share Parašė Birželio 2, 2012 Kad jau ?ia taip visi bando, tai gal ir man pabandžius kandidatu b?ti :D O labai linksma b?t? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai