★Vip★ Profesorius Parašė Liepos 23, 2013 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 Na turiu toki pasiulima zaidziau kazkada skaygames man ten lb patiko vienas dalikas kad visada servas pats filmavo demo...pvz padarai kazka tikrai grazaus ispudingo ir nespejai nufilmuot,nueini i servo puslapi ir isitrauki demo.tik sis dalikas man kliuna jusu serveryje iki idialumo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 (Y) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 PRITARIU VISU 100% :) 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 Visiškai priešiškai. Tai yra nereikalingas dalykas.Jei tau reikės, tu ir pasidarysi ta video ir panašiai. Pradžioje ateini žaist pasileidi demo ir tegu filmuoja, paskuj reikės išsitrauksi.Deda čia papildomas problemas siaubaaaassss.....Kaip maži vaikai užsišiko saldainiuko ir dabar pradės koliotis ar panašiai, kad negavo...Nedarykit kopijų iš kitų projektų, siaubas savo galvos neturit.... Patiko, tai čia jau viskas.... Tipo laidokimės dabar, kad to nėra...Tai mano nuomonė ir man nesvarbu, kam yra tai užkliūną. Aš jūsų neklausiu ar jums patinka anas šis ar kitas...Ačiū už supratingumą. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 Visapūsiškai už ! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 23, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 as uz! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Liepos 23, 2013 Administratorius Share Parašė Liepos 23, 2013 toks dalykas yra tik , adminas turi pradeti filmuoti, ir medziaga prieinama taip pat jiems. (aisku jie to neismoksta ir daro savo demo) ,o kazkada taip zyze kad reikia. :D .Taip kad jei filmuos visa laika irgi naudos jokios nebus,nes viena kart atsisiusi ir pamirsi, o servas veltui dirbs. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
StrekAs Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 reikia tau to demo kaip tik prisijungi pradedi filmuoti ir vsio Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 23, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 reiskia is mano puses stv bus visada on tol kol as busiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 Nu jo, bereikalingi gigabaitai kauptusi kiaura para filmuojant, del karto ar dvieju per savaite, kamnors uzsimaniu atsisiusti puse MB apimties video medziagos. Juolab tikrai paprasta paciam demo filmuotis. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Liepos 23, 2013 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 Na tiek to jai jum tai sukelia problemas...na bet si mintis ne man vienam patinka Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 26, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 26, 2013 pamirstu as ta bachuruTV pastoviai pajungt atejus.... :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai