Jifax Parašė Gegužės 26, 2012 Share Parašė Gegužės 26, 2012 kad man lygtais mask nedaves niekam forumo admin ir tik jis pats gali uzrakint tema, tai nemanau ,kad greit bus uzrakinta ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Gegužės 26, 2012 Share Parašė Gegužės 26, 2012 [quote author=Jifax link=topic=55.msg541#msg541 date=1338065668]kad man lygtais mask nedaves niekam forumo admin ir tik jis pats gali uzrakint tema, tai nemanau ,kad greit bus uzrakinta ;)[/quote]Gal po 2metu uzrakins :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Gegužės 26, 2012 Share Parašė Gegužės 26, 2012 Nesuprantu kas tau juokinga, bet nieko nematau juokingo. Žmogus pasak?, tai šaunu, o kam tu dar ?ia šaipais...Boring, no special emoción now... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Gegužės 26, 2012 Share Parašė Gegužės 26, 2012 Tema rakinti gali tik : Mask ir Myrez , arba rqpro ( nes jis suk?r? tem?). Bet tai nemanau kad greitai b?t?... Beto angele kas tau atsitiko? Atrod? seniau kad toks dar px esi , bet pagal paskutinius tavo forume "išsipisin?jimus", gaila pakei?iau savo nuomon? apie tave :( . Gal?jau b?t toks kaip antifryzas niekam nekli?ti , bet ne tu pasirinkai kit? keli? , tok? kuris bando kitus duxint , nors j? pat? duxina.Krc gaila man taves Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Gegužės 26, 2012 Share Parašė Gegužės 26, 2012 [quote author=Amberiukas link=topic=55.msg544#msg544 date=1338072112]Tema rakinti gali tik : Mask ir Myrez , arba rqpro ( nes jis suk?r? tem?). Bet tai nemanau kad greitai b?t?... Beto angele kas tau atsitiko? Atrod? seniau kad toks dar px esi , bet pagal paskutinius tavo forume "išsipisin?jimus", gaila pakei?iau savo nuomon? apie tave :( . Gal?jau b?t toks kaip antifryzas niekam nekli?ti , bet ne tu pasirinkai kit? keli? , tok? kuris bando kitus duxint , nors j? pat? duxina.Krc gaila man taves[/quote]Kitus bandau dx? tu nejuokauk tiktai. Buvo uz ka ir gruzinau gali rasyt ir galvot ka nori manes nejaudina tai as turiu savo nuomone apie save ir man zjbs. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Gegužės 26, 2012 Share Parašė Gegužės 26, 2012 pzdc... pastumet biski angelai viens ant kito su offline ir vsio baigit ,o dabar kaip mazi vaikai ... neuztenka kad serve nenustojat bartis tai viska dar ir i foruma perkialiat.Baikit viena karta.. Pastumet biski ir zaiskit toliau... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai