Tomas Parašė Liepos 22, 2013 Author Share Parašė Liepos 22, 2013 Laba diena, taigi daug neplepėjus norėčiau pristatyti pirmąjį video apie serverio bardaka.Pirmoji serija nebus labai įdomi, nes veikėjai itin labai nesistengė įsijausti į aktoriaus vaidmenis.[i]Pagrindiniai vaidmenis ir įgarsintojai:[/i][list][li]Manfredukas[/li][li] Barbe Kenas[/li][li]Mechaniks[/li][li]piliukė[/li][li]Yeezzy[/li][li]John McClane[/li][li]Ir kiti....[/li][/list]Montažo atsisakė daryti, tenka paprastai. :DNa turbūt, tai dėl to mažo atlygio. Kadangi yra krize dar vis, tai nėra ko stebėtis. :D[i]Taigi pirmasis siužetas apie serverio bardaka.[/i][move][color=yellow]PRESENTO.[/color][/move][move][color=green]BARDAKAS.[/color][/move][move][color=red]PIRMOJI DALYS.[/color][/move][url=http://youtu.be/iphcoE_Q_SI]http://youtu.be/iphcoE_Q_SI[/url] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Katite Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 Tai tipo "Bachuru" serve tik lietuviai gali zaisti ?:) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 22, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 22, 2013 jokio bardako nematau. nes visi zmones tik prikolina. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 Aš jio neužbaninau o mute daviau nes rėkavo :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 22, 2013 Author Share Parašė Liepos 22, 2013 Oj turbūt įsivėlę klaidą menka neperskaičiau normaliai akys užpylęs :DBet klausimo Katytes vis dar galioja. :)[quote]Tai tipo "Bachuru" serve tik lietuviai gali zaisti ?[/quote] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Katite Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 Tikrai susidomejau dabar ar cia tik lietuviai gali zaisti ar kaip cia? Nes nepirma karta jau matau kaip buna isbanintas koks nors uzsenietis (neskaitan tu kurie cytus naudoja ) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ANTIFRYzas.lt Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 kaskaip ir nemaciau bardako zmones zaidzia ir tiek Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 Tomai aš perlėisiu admin tau gerai če bus mano dovonelė kadangi tu gėresnis admin nes aš pagal tave nekam tikes ok tada perdodu tau pasakik pagridinem kad tau uzdėtu admin :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 Johnas savam stiliui :D beatboxina :DDDDDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 22, 2013 Author Share Parašė Liepos 22, 2013 Nereikia man tų tavo dovanų :P Turėkis, paskui vaikai pradės verkti :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 Tėgul vėrke man kas :D :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Liepos 22, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 22, 2013 hm tomas manau pirma pats turetum pagarbiau komentuot o tada apie kitus video metyt,beto visa praziurejas isgirdau pora keiksmazodziu ir tai ant prikolo,jai neturi ka veikt eik i lauka smegenis pravedinsi gal maziau prisigalvosi tada ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 22, 2013 Author Share Parašė Liepos 22, 2013 Oj tik nepradedam čia tik peštis....Viskas čia normaliai yra. Pasikartosiu kurie dar nežino.... Man juokai nepraeina, nesuprantu aš tų juokų.Taip, kad nereikia čia kažką sakyt.O į lauką suspėju pabėgiot nebijok.... Visada galva normaliai yra, tik kartais išgeriu viena kitą alaus ar dar ko ir pasitaiko nesąmonių.Kiek ten ir reikia man žvirbliui.... Ne pastoviai geriu. ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 23, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 Tomai jei juoku nesupranti kam tu zaidi su voice_enable 1? kad rastum prie ko atsiprasant prisipist nes zmones prikolina? nepatinka prikolai isjunk voice ir ramiai zaisk "voice_enable 0" Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 bardako nebuvo tikrai, bet nenustok filmuot, idomu is salies paziuret. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 23, 2013 Author Share Parašė Liepos 23, 2013 [quote]Tomai jei juoku nesupranti kam tu zaidi su voice_enable 1? kad rastum prie ko atsiprasant prisipist nes zmones prikolina? nepatinka prikolai isjunk voice ir ramiai zaisk "voice_enable 0"[/quote]Vieni iš paprasčiausiu žodžiu. Ne aiškink tu man piemburni...[quote]bardako nebuvo tikrai, bet nenustok filmuot, idomu is salies paziuret.[/quote]Nesustosiu, kiek laiko turėsiu tiek filmuosiu ir dėsiu.Vien pavadinimas, nėra įvaizdis į tai ką norėjau parodyt.Ačiū, tie kas supranta. Kurie nesupranta prašau neteršti be reikalo savo postais. Dar kartą AČIŪ. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 23, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 nieko cia pienburni neirodei su situo video. atsibusk. viskas,nebeturiu ka tau sakyt, o jei ka man turi pasakyt,man giliai pofik zmogau,nes visi mato koks esi mazvaikis :)) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 Tomai, jei turesi laisvo laiko, pabandyk pagaudyti WH. Paprasciausiai nufilmuoji demo, tada kai pasileidi ziureti tai, ka irasei (konsoleje irases [b]demoui[/b]), tada konsoleje irasai [b]sv_cheats 1[/b] ir [b]r_drawothermodels 2[/b] ir tau jau rodo ka mato WH. Tada visa tai nufilmuoji su kokia nors programa, kaip, kad dabar darei, uzdedi gal net muzono, jei servery niekas nekalbejo ir smagaus ziurejimo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 24, 2013 Author Share Parašė Liepos 24, 2013 Žinok aš to nežinojau, kad yra tokios komandos ir jog galima tokių būdu gaudyti CHEATER OMG NAUJOVĖ PASAKĖ :DChloridas eik šalin ir baik burnot. Loji už laido, kai šuo.Jei tau pofik, tai prašau nekreipk čia dėmesio ir nerašyk. Ačiū, jei tu toks protingas ir nerašysi.P.S: Adminai reikalingi, kad žiūrėtu tvarką, tai jie tegu ir žiūri. Šūdo nemalę... Jie ir skirti žiūrėti, filmuoti, gaudyti tuos čyterius.P.S: Aš žaidėjas, taigi man visiškai nusispjaut ir neprivalau už juos atlikinėti namų darbus.. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Fosters Parašė Liepos 26, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 26, 2013 bardakas;D bardaku nemates?:D atsigauk homike :DDD mechaniks su savo ryzais skruostais kazka dejuoja su piliule jau bardakas:D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 26, 2013 Author Share Parašė Liepos 26, 2013 Atsibusk ir savo merginai pasakyk labas rytas...Nesikabinėjęs.... :o Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai