Tomas Parašė Rugpjūčio 13, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 :D :D Nepisau ir nuogo nemačiau trolololo :DParodyk teisiškai, kad aš jo brolis už tokius dalykus galiu iš tavęs prisiteisti už šmeižta, bei moraline žala ir aš busiu teisus vaikeli tu mielas :D Nežaisk su ugnimi sudegsi dar, vaje vaje bus paskui :D :D :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugpjūčio 13, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 [quote author=Tomas link=topic=456.msg10128#msg10128 date=1376387606]:D :D Nepisau ir nuogo nemačiau trolololo :DParodyk teisiškai, kad aš jo brolis už tokius dalykus galiu iš tavęs prisiteisti už šmeižta, bei moraline žala ir aš busiu teisus vaikeli tu mielas :D Nežaisk su ugnimi sudegsi dar, vaje vaje bus paskui :D :D :D[/quote] pasiskaityk istatymus moli tu susavo smeistu .. visu pirma turi irodyti kas tave smeizia antra smeistas turi but pvz nusikaltimas kurio tu nepadarei ... 3 skirk smeista nuo izeidimo ... tau interneto jau uzteks jai teismais internetinej erdvej gasdini negana to forume :D kureme tu nk padaryt ir irodyti negali :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Rugpjūčio 13, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 Tema begalo bekrašto :D jium neatsibodo če šuda malti :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Rugpjūčio 13, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 as tai suda malu :D kad i topa ilyst :D jau savo pasiekiau :D NOTHING TO DO HERE :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai