jaPONASs Parašė Gegužės 3 Parašė Gegužės 3 1. Nick žaidime, bei amžius (Nuo 17metų ) - jaPONAS 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/id/pazaliaves/ 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Truksta tvarkos, daznai nebuna adminu kiek prisijunges esu. Zodziu palaikyti tvarka, nemazai cyteriuku ateina su naujais acc. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje/projekte? - esu buves butent sitam projekte (public servo), cs go laikais, buvau admin nemaza laiko tarpa apie 2metus jeigu nedaugiau. 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte (apytiksliai) - uoj, pametes skaiciu, bet ilgai labai. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) - Public 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas (galbūt netgi draugas) nusižengtų taisyklėms? - Priklauso kokiom taisyklem nusizenges. Cytinimas - vienareiksmiskai ban. Izeidinejimas ir pns - perspejimas, jeigu toliau tas pats. Mute/gag/slay/kick (priklausomai kaip ir rasiau nuo nusizengimo.) 8. Kaip manai, kuo galėsi prisidėti prie projekto klestėjimo? Jau prisidejau nupirkdamas vipa metams. 😄 1
Rekomenduojami pranešimai