Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

DAFQ is that ? ;x

Recommended Posts

Guest Mantelis.
Posted

Ey draugužiai .
Taigi kas nutiko m?s? mylimam CS:S Serveriui? - Reikia naujos versijos rašo , jog gal??iau žaisti . Ta prasme , jog serveris naudoja kažkok? never version .
  [ Vakar buvo viskas gerai - šiandien nebe ;s ] _ - _ - > Jums irgi taip ? ;o
Jai žinote kaip išspresti šia b?da , parašykite man " AŽ - Asmenine žinute " arba ? Skype : Chadze1

Iš anksto d?kingas už pagalba .

Posted

[quote author=Mantelis. link=topic=52.msg459#msg459 date=1337756002]
Ey draugužiai .
Taigi kas nutiko m?s? mylimam CS:S Serveriui? - Reikia naujos versijos rašo , jog gal??iau žaisti . Ta prasme , jog serveris naudoja kažkok? never version .
  [ Vakar buvo viskas gerai - šiandien nebe ;s ] _ - _ - > Jums irgi taip ? ;o
Jai žinote kaip išspresti šia b?da , parašykite man " AŽ - Asmenine žinute " arba ? Skype : Chadze1

Iš anksto d?kingas už pagalba .
[/quote]

Tuoj atsiras update kokiuose nors webuose ir viskas normaliai bus.

Posted

Isejo naujas atnaujinimas ir dabar nonsteam zaidejams reikes laukt kol atsras update nelegalamas :),o steam zaidejams viskas automatiskai atsinaujino ir jie gali lost , tik tik man lygtais dar reikia ir paty serva atnaujinti adminui  (gal), na seip trumpiau pasakius Manteli lauk atnaujinimo non-steam :D

• Administratorius
Posted

Na manyciau,kad ilgai laukti neteks.Paprastai keliu dienu,jei nieko rimto nepakeicia tai ir uztenka paruosti nauja versija.O gal reiktu pagalvot apie STEAM?  ;)

Posted

Toks vaizdas joker,kad pirma karta isvydai css update :). taigi jie to css nesugeba nrml sutvarkyt ir update leidzia kas 2  menesios vos ne ir kai iseina tas non steam update viskas grizta i savo vezes  ir nieko blogo neatsitinka ,nei zmoniu sumazeje nei dar kasnors ir viskas :)
P.S> Isvis nusipirkit steam ir nereikes sukt galvos del update ;)

• Administratorius
Posted

[quote author=vadslys link=topic=52.msg470#msg470 date=1337787549]
[quote author=MaSk link=topic=52.msg468#msg468 date=1337787504]
Na tik ka pasitikslinau updatas jau yra ir veikia  >:(
[/quote]

kur yra update?
[/quote]
Na nezinau is kur jus non-steam siuntetes.Bet ten ir ieskot turetume,bet ta kur as turiu(testavimo tikslais  :D),tai kuo puikiausiai atsinaujino ir zaidziasi.

Posted

[quote author=MaSk link=topic=52.msg471#msg471 date=1337787757]
[quote author=vadslys link=topic=52.msg470#msg470 date=1337787549]
[quote author=MaSk link=topic=52.msg468#msg468 date=1337787504]
Na tik ka pasitikslinau updatas jau yra ir veikia  >:(
[/quote]

kur yra update?
[/quote]
Na nezinau is kur jus non-steam siuntetes.Bet ten ir ieskot turetume,bet ta kur as turiu(testavimo tikslais  :D),tai kuo puikiausiai atsinaujino ir zaidziasi.
[/quote]

tai idek i kur nors ta update jai sakai turi TESTAVIMO REIKALAIS TAI CIA BUS NON STEAM?

Guest Mantelis.
Posted

Mask'ai dedi mums update'a!

• Administratorius
Posted

Ne as css crakinto tikrai nedesiu,nes ir taip yra simtai vietu is kur parsisiust  :-\

Guest Tomas
Posted

Aš pabusiu geras d?d? ir ?k?liau temoje mano sukurtoje nauja update.
Visk? galite rasti šio portalo forume.  8)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search