Keny Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Jūsų Nick bei steam ID - TurboSystems Kenny Steam Community :: TurboSystems KennyKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? RETAKES Ką darėte prieš gaunant baną - Tiesiog zaidziau paprase main acc, atsiunciau, pazaidziau dar 5min, isejau is servo, ir gavau ban! uz tai kad neatsiunciau main, nors linkas buvo imestas.Kuris admin nubaudę ? vericas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Posted February 21, 2023 Pagrindinis Adminas Share Posted February 21, 2023 Sumesk visus acc cia kokius turi , main ir ne main Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keny Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 (edited) prieš 18 minutes (-čių) , PysT parasė: Sumesk visus acc cia kokius turi , main ir ne main Steam Community :: TurboSystems Kenny Steam Community :: TurboSystems KeNNy Steam Community :: WE3ND Sitas nenaudojamas tik trade ten Edited February 21, 2023 by Keny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keny Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 prieš 2 minutes (-čių) , vericas parasė: Nu yra taip, itare wh tave, paprase taves main account ir pabegai is serverio. Cia tokia info gavau is admin. bet yra demo tai wait Aciu kad bent kazkaip suregavot i tai, laukiu atsakymo, grazaus vakaro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keny Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 Dabar, Phnx parasė: Man realiai keista,kodel zaidi su visiskai new acc? 🙂 Viskas labai paprasta, megstu buti topuose kaip ir manau matot kad su praitu acc buvau ir top 2 ir t.t Taciau manau kad serve mane daug kas zino ir zino mano situacija, bet praitas acc yra pavogtas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keny Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 prieš 1 minute , Phnx parasė: Tai kad uz topa nieko negauni,delko cia tiek stengtis? 😄 Nu as realiai taves nezinau,todel ir rasau ^^ Koki cia acc pavoge,numesk linka Steam Community :: TurboSystems KeNNy Zinau kad uz topa nieko negauni, bet cia man sirdele paguosti 😄 Labai malonu kad domites, bet gal jau susitelkime i problema ir ja ispreskim? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keny Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 Dabar, vericas parasė: nu taip nieko nebuvo daug, rekomenduoju imest main account link'a i smurfo descriptiona, nes daug sansu yra kad kitas adminas paklaus. unbanned Buvo malonu pabendrauti, grazaus vakaro ❤️ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts