Keny Parašė Vasario 21, 2023 Parašė Vasario 21, 2023 Jūsų Nick bei steam ID - TurboSystems Kenny Steam Community :: TurboSystems KennyKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? RETAKES Ką darėte prieš gaunant baną - Tiesiog zaidziau paprase main acc, atsiunciau, pazaidziau dar 5min, isejau is servo, ir gavau ban! uz tai kad neatsiunciau main, nors linkas buvo imestas.Kuris admin nubaudę ? vericas
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Vasario 21, 2023 Pagrindinis Adminas Parašė Vasario 21, 2023 Sumesk visus acc cia kokius turi , main ir ne main
Keny Parašė Vasario 21, 2023 Author Parašė Vasario 21, 2023 (redaguota) prieš 18 minutes (-čių) , PysT parasė: Sumesk visus acc cia kokius turi , main ir ne main Steam Community :: TurboSystems Kenny Steam Community :: TurboSystems KeNNy Steam Community :: WE3ND Sitas nenaudojamas tik trade ten Redaguota Vasario 21, 2023 Keny
Keny Parašė Vasario 21, 2023 Author Parašė Vasario 21, 2023 prieš 2 minutes (-čių) , vericas parasė: Nu yra taip, itare wh tave, paprase taves main account ir pabegai is serverio. Cia tokia info gavau is admin. bet yra demo tai wait Aciu kad bent kazkaip suregavot i tai, laukiu atsakymo, grazaus vakaro!
Keny Parašė Vasario 21, 2023 Author Parašė Vasario 21, 2023 Dabar, Phnx parasė: Man realiai keista,kodel zaidi su visiskai new acc? 🙂 Viskas labai paprasta, megstu buti topuose kaip ir manau matot kad su praitu acc buvau ir top 2 ir t.t Taciau manau kad serve mane daug kas zino ir zino mano situacija, bet praitas acc yra pavogtas...
Keny Parašė Vasario 21, 2023 Author Parašė Vasario 21, 2023 prieš 1 minute , Phnx parasė: Tai kad uz topa nieko negauni,delko cia tiek stengtis? 😄 Nu as realiai taves nezinau,todel ir rasau ^^ Koki cia acc pavoge,numesk linka Steam Community :: TurboSystems KeNNy Zinau kad uz topa nieko negauni, bet cia man sirdele paguosti 😄 Labai malonu kad domites, bet gal jau susitelkime i problema ir ja ispreskim? 🙂
Keny Parašė Vasario 21, 2023 Author Parašė Vasario 21, 2023 Dabar, vericas parasė: nu taip nieko nebuvo daug, rekomenduoju imest main account link'a i smurfo descriptiona, nes daug sansu yra kad kitas adminas paklaus. unbanned Buvo malonu pabendrauti, grazaus vakaro ❤️ !
Rekomenduojami pranešimai