Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Zmogus prisipazysta, kad cytina

Rekomenduojami pranešimai

• ★Vip★
Parašė

jus dundukai ar kas jum? totaliai krc... neuztenka gi jmj tokiu irodymu! padaryk demo ir siusk kam is adminu jei manai kad cytas. adminai perziures ir nuspres! o cia sitas screen nieko neparodo

Parašė

[quote author=ANTIFRYzas.lt link=topic=427.msg9084#msg9084 date=1372330465]
jai steamas ka cytinti negalima nejuokinkit  :D :D :D :D :D :D :D
[/quote]
Negalima , ir visalaika yra cytas pagaunamas , jei pirma sav. nepagauna tai per trys menesius pagauna , plius galima matyti SteamID kaip zmogaus pasikeicia .

Parašė

[quote author=Ycomd link=topic=427.msg9104#msg9104 date=1372364718]
nemanau kad šitam serve daug tų nonų žaidžia, ir mano nuomone ant 1,6 daugiau čyterių ;)
[/quote]
Ant 1.6 geresni serverio anticytai , pvz admin gali spect ir matyti wh vaizdu , zdz ant 1.6 maziau nei ant css. Ant css tas Vac sunkei gaudo , bet pagauna.

Parašė

[quote author=NewesxD link=topic=427.msg9107#msg9107 date=1372405307]
Per css šeip tik gali demo žiūrėt su wh,o taip tai nebeprikolinkit su tokiais screen  :'(
[/quote]
Kam su wh ziuret? Jei yra tam tikros komandos , o karta pasiziesi su savo wh demo , tai ir serveryje cytint pradesi.

Parašė

Rasiau ilga komentara i tema del bano, bet berasant kazkas ja istryne, tai parasysiu cia, daugmaz on topic bus.

Man tapati beda vakar pasitaike: pasivadinau |OldSchool| ir dar kazkas, tai gavos |LTU||OldSchool| BLa Bla Bla Bla, vienzodziu net estetiskai skirtumas buvo ryskus. Uzbanino nika. Gryzau, pasikeiciau i |SenojiMokykla| McClane. Dave bana parai.

Suprantu savo piktus keslus pirmu atveju, bet koki copyright pazeidziau antra karta? Juk |SenojiMokykla| nera taspats kas |OldSchool|. Cia taspats kas visus juodus gerimus su uzrasu Kola paduotu i teisma CoCa Cola, nes skamba panasiai ir pazeidzia prekes zenklo teises.

Ir dar vienas pavyzdys pamankstinti lastelems: Kodel as galiu per alltalka dainuoti, bet muzikos leisti negaliu? Pavyzdziui mano dainavimas labai nekoks, todel kolegos zaidejai mieliau klausytusi profesionaliu dainininku, nei mano nemankstinto balso. 

Parašė

[quote author=John McClane link=topic=427.msg9123#msg9123 date=1372441247]
Rasiau ilga komentara i tema del bano, bet berasant kazkas ja istryne, tai parasysiu cia, daugmaz on topic bus.

Man tapati beda vakar pasitaike: pasivadinau |OldSchool| ir dar kazkas, tai gavos |LTU||OldSchool| BLa Bla Bla Bla, vienzodziu net estetiskai skirtumas buvo ryskus. Uzbanino nika. Gryzau, pasikeiciau i |SenojiMokykla| McClane. Dave bana parai.

Suprantu savo piktus keslus pirmu atveju, bet koki copyright pazeidziau antra karta? Juk |SenojiMokykla| nera taspats kas |OldSchool|. Cia taspats kas visus juodus gerimus su uzrasu Kola paduotu i teisma CoCa Cola, nes skamba panasiai ir pazeidzia prekes zenklo teises.

Ir dar vienas pavyzdys pamankstinti lastelems: Kodel as galiu per alltalka dainuoti, bet muzikos leisti negaliu? Pavyzdziui mano dainavimas labai nekoks, todel kolegos zaidejai mieliau klausytusi profesionaliu dainininku, nei mano nemankstinto balso.
[/quote]

čia su tais banais , tai priprask .Dažnai duoda iš "lempos", ne pirmas ir ne paskutinis kartas.

Parašė

[quote author=LittleOne link=topic=427.msg9133#msg9133 date=1372511060]
john. del sito tu ne cia parasei. yra forume tam tikros temos kur del to gali rasyt..
  nesu girdejas taves serve dainuojancio,nei leidziancio muzikos.
[/quote]

Siandien atlikau Daft Punk nauja hita Get Lucky ir bedainuodamas negirdejau kaip Clarity dave ispejima (bent jau tokia jo versija, kad dave ispejima  :-\ ) ir poto uzmutino visam laikui  :'( Nors aiskiai prisimenu kaip sake, kad leidzia dainuoti jei dainuoji pats, o ne leidi muzika.... Pamirsta ka buvo sakes ir poto as turiu moketi...

Veliau pareiske, kad serve dainuoti gali tik Songokas ir dar vienas isrinktasis  :'( 

• 2 weeks later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search