Jump to content
Create New...

Gavau ban


belenkas

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam ID -  Belenkas / STEAM_1:0:743071110
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 2022.12.23 19:09, De_dust 2, PUBLIC
Ką darėte prieš gaunant baną - 8 metus nežaidžiau, paskutini karta buvau žaides CS 1.6, nusipirkes kompiuterį kuris galėtų pavežti CS GO normaliam žaidimui, atsisiunčiau steam ir nuo pirmo prisijungimo prie serverio prieš tris dienas, ištisai minuse sėdėjau praktiškai nesiorientuodamas, nes viskas tikrai pasikeitę. Lygiai taip pat ir prieš gaunant ban, kažkuriam iš žaidėjų nepatiko, kad lėtai eidamas imti C4 buvau atsisukes į pusę iš kurios jis lindo (nors jei jau taip žiūrint, miriau tai aš toje situacijoje, o ne jis, tai kaip ir būtent tas žaidėjas lindo jau nusitaikes į manę einantį SLOW rėžimu) norėtusi tikėti, kad tai nebuvo giminių ir artimūjų principas, kur pataikiau ant admin draugo ar giminės ir jam paprašius balso chate baninti mane, minutės laikotarpyje jau savo ekrane skaičiau pranešimą jog esu banned. CMON nejuokinkit žmonių, vieną map prieš D2 buvo overpass, ir ten kolektyvas juokėsi, kad sau SG užsimetu arba nežinau į kurią pusę eiti, o kitam map jau žaidžiu ne pagal taisykles? Jūsų serveryje prisiminiau vaikystę, ir atradau džiaugsmą kartas nuo karto po darbų pašaudyti, planavau įsigyti VIP (planai nesikeičia jei nuimsite ban), bet likau kvailio vietoje be jokių įrodymų. Norėtusi, kad jūsų organizacijos admin teisęs turintys asmenys, žiūrėtų į savo pareigas atsakingiau, ir žaidėjus kurie niekaip netrukdo, nesityčioja, neužgaulioja ir pabrėšiu ŽAIDŽIA PAGAL TAISYKLES, šalinti iš serverio yra ne koks pavyzdys kaip reikėtų pritraukti daugiau žmonių į savo bendruomenę.
Kuris admin nubaudę ? - PHNX

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Nemačiau, kad prašai, intensyvus chat'as gal buvo arba žaidžiau. Netekę susidūrti su tokia situacija, kad kažkam gali sukelti įtarimą 3 dienų acc susikūrimas. Aš esu garbingas žaidėjas žaidžiantis savo malonumui, ir nei pats kažka naudočiau, nei pats norėčiau prieš tokius žaist 🙂 tas ir patiko jūsų serveryje, kad jaučiasi priežiūra tų dalykų, ir kolektyvas visada nuotaika pakelia 😉

 

Atsakant į klausimą dėl steam, turėjau tai tikrai, bet dabar jau nebeatsiminsiu jokios informacijos iš tų laikų, todėl teko kurtis naują acc 😅 Tikiuos tai nesutrukdys įgauti pasitikėjimą ir artimiausiu metu galėsiu gryžti į jūsų serverį. Gražių švenčių!

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search