Jump to content
Create New...

Perma Ban Už (Mainą Į Forumą)


BeProtis

Rekomenduojami pranešimai

Temos anketa:

Gavau Ban/Gag/Mute

Jūsų Nick bei steam ID -  Žaidžiau su nauju acc, papasakosiu viską iš pradžių, senai zaidziau cs, bet buvau dar 13-14 metų ir naudojau skin changerį, panaudojęs metus viršaus gavau baną už VAC. Tai yra senas senas mano accountas kuriame still pažaidžiu kažkokius games. (https://steamcommunity.com/id/Dzigitalsradijas). Tada paexperiencines normaliai valandų neketinau pirkti naujo acc ir leisti pinigus, taippat brolis išvyko studijuot ir dirbt, perėmiau jo acc (https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:325169781]). Žaidžiau community servuose, ir comp su draugais. Galiausiai brolis po ilgos pertraukos sugrįžo prie pc žaidimų, ir naudojosi steamą, turėjau atliekamų pinigų steame ir nusipirkau sau prime prieš 3-4 dienas. Ant jo pradėjau žaisti, prieš baną žaidžiau su draugu kitame serveryje, perėjome į bachūrų, ir po 5-7 roundų gavau baną. Taipogi prikabinsiu pora game, kur žaidžiau ant žvirblio. 
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Publicas cj, prisijoininau net tiksliai nezinau kuris.
Ką darėte prieš gaunant baną -  Žaidžiau deagle mape, adminas patypino i chata tas pats kuris mus uzbanino, įdomu kodėl nebuvo spectatuose prieš tai ir mūsų nestebėjo su mano draugu.
Kuris admin nubaudę ? - Whynot I believe kazkoks ten, ar kažkas tokio

Įrodymai: 

https://www.tiktok.com/@digiklase/video/7064174300504362245?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 (BeProtis mano main vardas, prieš digiklasės buvau pasikeitęs.)

Rasiu ir daugiau, jeigu reikės

Taipogi, nemanau kad cheatinciau su savo non-vacu accountu, pilnu steam points isleidimu, ir knife inventoriuje kurį irgi persimečiau iš Žvirblio acc.

https://imgur.com/a/u855NSR

Prieš tai norėčiau paminėti, jog ant  šito acc (https://steamcommunity.com/id/_BeProtis_) Yra vac'as ant rusto. Kurį uždirbo draugelis kai rustas prime buvo dar. Norit tikėkit norit ne. Norėjau daryti jį savo main'u, tačiau su vac'u nebūtų išvis gera ideja jį ten daryti.

Redaguota BeProtis
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search