Jump to content
Create New...

facaz. į administratorių pareigas


facaz.

Rekomenduojami pranešimai

1. Nick žaidime, bei amžius  ( Nuo 17metų ) -  facaz. 23m.
2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/id/dangausziurke/
3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? -  Nes nėra tekę jokiame CSGO projekte būti atsakingose pareigose. Išbandyčiau save kitokioje srityje. Gyvenime užsiemu dviem dalykais, gameinimu ir renginių išpildymu. Savo laiką skirta gameinimui norėčiau konkretizuoti ir siekti ko nors daugiau, nei tik, kad prisijungti pašaudyti. Man patiko BS projektas, linkiu jam visa ko geriausio, todėl norėčiau prisidėti ne tik finansiškai prie projekto, bet ir fiziškai.
4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? -  CSGO projektuose ne. Esu turėjas savo 1.6 projektų, buvęs ir administratoriumi, bet tik ne CSGO.
5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - Kaip ir nereikalingas klausimas, nes visa šita jūs patys susitikrinat (pagal anketos šablona). Projekte žaidžiu neilga laiko tarpa, bet jau spejau apsipažinti su vienu, kitu pastoviu žaidėju, bei priprasti prie projekto.
6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) -  Didelės esmės nesudaro, bet pats daugiausiai žaidžių PB.
7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Taisyklės visiem yra vienodos. Ar tai būtų draugas, ar tai būtų kitas administratorius. Išimtis (jeigu toks variantas imanomas išvis) nustato p. adminstratorius.
8. Kaip manai, kuo tu busi idomus zaidejams ir kaip sugebesi kuo daugiau ju pritraukti i projekta? Lyg ir pretendavau į administratoriaus pareigas, ne marketingo.. Mano nuomone aš žaidėjams išvis turėčiau būti nematoma asmenybe (like "staff"). Pritraukti žmonių į projektą nėra sunku mano subtilia nuomone, šiek tiek finansų ir geras marketingas gali viską. Sunkiau yra išlaikyti tuos žaidėjus projekte. Tam reikalingi konkursai ir papildoma veikla žaidėjams, siekiai pačiuose serveriuose, kad žmonės turėtų ką grindinti, ko siekti, o tai pasiekus - nenusivilti.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

sveikas , anketa gera, kandidatas pukus . tik prazaistas laikas serveri labai mazas ir acc turi nedaug valandu palyginus . todel pazaisk ilgiau serveri, ir tada snekesim dar karta, kolkas atmestas . 

  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search