PJ Parašė Birželio 28, 2022 Share Parašė Birželio 28, 2022 tipo gavau ban uz bandyma apieiti ban nor as gyvenime neesu zaides su cheatais. noreciau kad mane ir mano kita acc "bebras kur irgi nieko blogo nepadariau ir necheatinu" atbanintumete, nes man labai patinka zaisti siame servery ir noriu toliau jame zaisti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
PJ Parašė Birželio 28, 2022 Author Share Parašė Birželio 28, 2022 Temos anketa:Gavau BanJūsų Nick bei steam ID - PJ STEAM_1:0:615473480Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? PUBLIC, RETAKES 22-06-2022, 01:57Ką darėte prieš gaunant baną - tesiog zaidziau servery ir gavau banKuris admin nubaudę ? - lauris Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Birželio 28, 2022 Veteranas Share Parašė Birželio 28, 2022 (redaguota) https://steamcommunity.com/id/lenostardestroyer gavai baną ant vieno acc, tai ėjai žaisti su kitu, ir ant to gavai, kad bandei apeiti bausmę. Redaguota Birželio 28, 2022 lauris' 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar