Jump to content
Create New...

Siulau išimti šokius iš pagrindinio serverio


Legit Haskis

Rekomenduojami pranešimai

  • Pagrindinis Adminas

sita reiktu apsavrsyti rimatai, nes yra bugintoju , kaip sako sokdami treciu asmeni gali matyti per kampus ir net sienas kaikur . todel manau jai @MaSk sutiktu galetume pakeiti i koki kita plugina. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Administratorius

Kaip visada, isimti galima ir labai greitai, bet ar nebus paskui daugiau zalos nei naudos?   Visgi cia daugelio pamegta pramoga, juolab, kad cia public serveris.  Ant kiek jau atsiranda tokiu, kurie pries kiekviena kampa pradeda sokti tam , kad ten kazka pamatytu? Todel pries kazka nusprendziant , gal reiktu viska pasverti, labiau paklausineti zaideju, ar jiems tai maiso, o gal patinka? Susirinkit daugelio zaideju nuomones, pstebejimus, susideliokit +/- ir tada jau turedami rezultata galima bus daryti sprendima i viena ar kita puse.

  • Like 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Buginančių pasitaiko nemažai, bet lygiai taip pat pasitaiko ir tokių kas tiesiog visą round'a prašoka spawne.. Kai tai daro vienas ar du, tiesiog nubaudi arba gražiai perspėji. Kai tai pradeda daryti puse komandos, kažkaip nesinori sušaudyt tiek daug bausmių, bet tuo pačiu nervuoja ir likusią komandos dalį... Manau galima pastebėti ir pažiūrėti +/-. O pakeisti manau nebūtinai kažkokiu pluginu, manau galima būtu peržiūrėti turimų žemėlapių sąraša, mažiau žaidžiamus pašalinti, ir įdėti keletą naujų. Nes jau ne kartą girdėjau kaip vieni ar kiti map'ai visiškai nepatinka, ir pasigenda kitų..

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search