Bildukas Parašė Lapkričio 6, 2021 Share Parašė Lapkričio 6, 2021 Gavu baną tik dėl to, jog adminai galvojo, kad smurf acc, tačiau mane nuscamino mano main acc. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Lapkričio 7, 2021 Veteranas Share Parašė Lapkričio 7, 2021 įrodymus, kad nuscamino su linkais Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bildukas Parašė Lapkričio 7, 2021 Author Share Parašė Lapkričio 7, 2021 (redaguota) Cia mano dabartinis acc: https://steamcommunity.com/profiles/76561199142358957 O cia mano senasis acc, kai ji man apscamino kita diena jau ta acc ir uzprivatino: https://steamcommunity.com/profiles/76561198963677972 Ta pati nuotrauka, tai manau kad pakankamai irodymu. Redaguota Lapkričio 7, 2021 Bildukas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 8, 2021 Veteranas Share Parašė Lapkričio 8, 2021 Pagal nick history irgi matosi, kad galimai tas pats asmuo. Kada tavo account nuscamino? Bandei kreiptis i steam support? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bildukas Parašė Lapkričio 8, 2021 Author Share Parašė Lapkričio 8, 2021 (redaguota) Mane užbanino gana seniai nežinau gal prieš kokius 1 metus. I steam supporta bandžiau kreiptis, bet pirmą kartą jie man neatrašė, o rašant antrą kartą jie tada man tik atrašė. Ir pagal jų nurodymus vistiek nepavyko atgauti savo accounto. Redaguota Lapkričio 8, 2021 Bildukas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 8, 2021 Veteranas Share Parašė Lapkričio 8, 2021 @Feja @MajiN1 jusu banas irodymu uztenka? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 8, 2021 Veteranas Share Parašė Lapkričio 8, 2021 unbanned 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar