Veteranas xadas Parašė Kovo 13, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 grajokui 8metai apytiksliai, bet tokie sudai dar buna? is viso kas per nesamone :D:D:D:D 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Kovo 13, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 we don't see your ping... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Kovo 13, 2021 Author Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 prieš 8 minutes (-čių) , lauris' parasė: we don't see your ping... net_graph nenaudoju, nes su mano rez daznai demesi numusa, bet pas mane puikus 10pingo tab'e buvo :DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Kovo 13, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 Dabar, xadas parasė: net_graph nenaudoju, nes su mano rez daznai demesi numusa, bet pas mane puikus 10pingo tab'e buvo :DD tai tiesiog.. csgo things 😄 arba serveris hujovas buvo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Kovo 13, 2021 Author Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 atrodo lyg ir senas grajus, bet tokie shit egzistuoja.. cia grynai wh glitchas kazkoks :DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas V3ndis ツ Parašė Kovo 16, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 16, 2021 On 3/13/2021 at 1:37 PM, lauris' said: we don't see your ping... nemanau kad pingas taip uzlagintu, kazkaip too smooth buvo :DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Kovo 18, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 18, 2021 ne visada pingas lemia tokius dalykus, yra kaip var ir kt. sudai, del kuriu gali laginti. O, kad tabe raso 10 ping, nereiskia kad tiek ir yra. Uztenka parasyti i console ping ir pamatysit savo tikra. Pas mane buna 40 ping, o istikruju apie 80-90 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar