CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 12, 2021 CS2 Admin Share Parašė Kovo 12, 2021 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) Ryžas Orke, 17m. 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - https://steamcommunity.com/profiles/76561199009296026/3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Pastebėjau, kad retake serveryje nėra daug ir aktyvių adminu. Tai pagalvojau gal aš tiksiu į adminus. 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Nebuvęs5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - Metai gal bus, kiekvieną dieną.6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar retake serverio admin ) - Retake7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Nubausčiau atitinkama bausme :) 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Kovo 12, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 12, 2021 up,del aktyvumo ,visa diena serve ;d 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Kovo 13, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 +, bet valdžia prisikabins prie chat history, unlucky. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Kovo 13, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2021 2 hours ago, vericas said: 12 Mar 2021 22:01:39 klausyk tu degenerate perpistas gyvenimo, numeti adresa, varda pavarde, telefono numeri, susitinkam i akis pasakai ka tu man ci Nu šiaip keista kad negavai muto už spam, bet šiaip jei nebespaminsi savo nesąmonių why not . Vienas iš aktyviausių žaidėjų manau tikrai butu neblogai pasibandyt 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 13, 2021 Author CS2 Admin Share Parašė Kovo 13, 2021 2 hours ago, vericas said: 12 Mar 2021 22:01:39 klausyk tu degenerate perpistas gyvenimo, numeti adresa, varda pavarde, telefono numeri, susitinkam i akis pasakai ka tu man ci Nu šiaip keista kad negavai muto už spam, bet šiaip jei nebespaminsi savo nesąmonių why not . Vienas iš aktyviausių žaidėjų :D:D sori sori. Pažadu tikrai nebus jokių nesąmonių, spamų, įžeidinėjimų. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai