Veteranas Deiras Parašė Lapkričio 22, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 22, 2020 Su liudesiu, turiu pranesti, kad padariau klaida, ir Jums aukodamas 3 pinigus, nepasirinkau serverio. Gal butu imanoma, mano klaida istaisyti ir ijungti vipa antrame serveryje. Issyk atleiskite, jei ne i ta forumo polapi, parasiau, bet niekas man padeti negalejo, turejau viska paddaryti pats. P.S. Aciu Angele 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Deiras Parašė Lapkričio 22, 2020 Author Veteranas Share Parašė Lapkričio 22, 2020 beje savo steam id nepamenu, bet tranakcija vyko apie 17:00val, Lietuvos laiku. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Deiras Parašė Lapkričio 22, 2020 Author Veteranas Share Parašė Lapkričio 22, 2020 jo, nes nemokejau pasirinkti vip, tai ir prasau jusu is remejo pakeisti i vip, antrame serveryje, kol dar nevelu 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Deiras Parašė Lapkričio 22, 2020 Author Veteranas Share Parašė Lapkričio 22, 2020 aciu, maciau jau sutvarkete, labai operatyvus dabaras, saunuoliai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Lapkričio 23, 2020 Pagrindinis Adminas Share Parašė Lapkričio 23, 2020 On 11/22/2020 at 3:25 PM, Deiras said: Su liudesiu, turiu pranesti, kad padariau klaida, ir Jums aukodamas 3 pinigus, nepasirinkau serverio. Gal butu imanoma, mano klaida istaisyti ir ijungti vipa antrame serveryje. Issyk atleiskite, jei ne i ta forumo polapi, parasiau, bet niekas man padeti negalejo, turejau viska paddaryti pats. P.S. Aciu Angele Nu saunuolis tu Deirai ! ar tikrai nepadejo nei mama nei tetis ? tikrai viska pats padarei ? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai