f0rever` Parašė Lapkričio 15, 2020 Share Parašė Lapkričio 15, 2020 "de1ka" dave mute - reason (n15). Nors akivzaizdu kad zmogui daugiau metu. Pasimetes vaikinas tiesiog, karuna spaudzia matomai. Merginas irgi mutina, tikriausiai trauma vaikystes (nepatinka merginos). Steam ID STEAM_1:0:36183274 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Lapkričio 15, 2020 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 15, 2020 Bendraut išmok snargliau, o skirtumo man nėra ar mergina ar vaikinas, nes su tokia kalbėsena tik mute sedėt. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
f0rever` Parašė Lapkričio 16, 2020 Author Share Parašė Lapkričio 16, 2020 Žaisti nemoki, ir as tai pranešu pasakydamas neimk awp, o tu apsiverkes mutini. Klounas. 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Lapkričio 16, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 16, 2020 Taip ir galvojau,kad gavai mute dėl bendravimo o ne dėl n-15 . 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Lapkričio 16, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 16, 2020 priciom cia mano ss :DDDDD bent galetu reasona uzmesti normalu ,o ne mic n 15 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Lapkričio 16, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 16, 2020 Neįsivaizduoju,kuris yra kuris,bet jūs visi ten susirenkat tik palot,kokie adminai blogi ir nieko nedaro 🙂 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
f0rever` Parašė Lapkričio 16, 2020 Author Share Parašė Lapkričio 16, 2020 Prasti admin mano nuomone. Bet sorry cia uz nuomones mutina xd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Lapkričio 16, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 16, 2020 prieš 43 minutes (-čių) , f0rever` parasė: Prasti admin mano nuomone. Bet sorry cia uz nuomones mutina xd Nuomone ir įžeidinėjimai yra du skirtingi dalykai 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Lapkričio 16, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 16, 2020 a typo mierga serverije gali kalbieti kaip nor? nebejokink svieto bahurs 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 16, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 16, 2020 Nesvarbu ar mergina ar vaikinas, kokia situacija buvo uz ka buvo duotas mute? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Lapkričio 16, 2020 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 16, 2020 buvau išvadintas bomžu, duhu ir t.t., kad neminavau bombos 2v1 situacijoj, kai buvo pilna laiko ir t.t., bei buvo įžeidinėjami ir kiti serverio žaidėjai šitos BŪTYBĖS o šitas vaikas su savo kaimišku bazaru stojo "gint" jo/jos 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 17, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 17, 2020 Nubaustoji turi ka pasakyt? ar reikes ziuret demo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Lapkričio 18, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 18, 2020 nėra demo retake serve jei neklystu. @de1ka tu dabar pasižiūrėk ,kaip pats rašai žemini “kaimietišku balsu” ,tu gal atsibusk iš sapno,karalius atsirado. Nesuprantu kas tau adminą davė,kai net elgtis su juo teisingai nemoki ir pats pasižiūrėk kaip šneki ,juokina tokie “suaugeliai “ kai tau 19 ir kitus snargliais vadini,erelis atsirado 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Lapkričio 18, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 18, 2020 On 11/17/2020 at 12:29 AM, de1ka said: buvau išvadintas bomžu, duhu ir t.t., kad neminavau bombos 2v1 situacijoj, kai buvo pilna laiko ir t.t., bei buvo įžeidinėjami ir kiti serverio žaidėjai šitos BŪTYBĖS o šitas vaikas su savo kaimišku bazaru stojo "gint" jo/jos Ir man atrodo perdedi su pravardžiavimais,aš spėjau tave tik vieną kartą pavadinti,nes tu mane užmutinai 😉 Bet kadangi tu adminas ,tu teisus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 18, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 18, 2020 Gavai mute savaitei, kadangi manau abipusiskai esate neteisus, tiek ten bendraudami tiek cia, net temos pavadinimas izeidziantis, tai atbusi tu ta savaite mute ,patrumpinsiu keliom dienom iki 5 dienu, gal daugiau nebesinores veltis i konfliktus ir izeidinet. Jusu grupele tikrai nepasizymi graziu bendravimu, ko tikites, kad kiti su jumis graziai bendraus.. Deika irgi nepamirsk, kad adminas neturetu nusileist iki tokio lygio, kad izeidinet kitus zaidejus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai