Gelik'as Parašė Rugsėjo 17, 2020 Share Parašė Rugsėjo 17, 2020 (redaguota) Labas, Jūsų Nick bei steam ID - Gelik'as https://steamcommunity.com/profiles/76561199027094078/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( Bachuru servas #2 ) - antrame, kur yra skinai.Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau serveryje.Kuris admin nubaudę ? - jaPONAS Gavau bana visiskai atsitiktinai, prisikabino is oro jaPONAS sako duok main Accounta, sakau jei rasiu po matcho, bet mano maina pries mazdaug metus nuscamino, ir as jam sakau kad cia mano mainas, ir banino. Seip normalus serveris, smagu pazaist. Beto tikiosi atbanins! Iki. Redaguota Rugsėjo 17, 2020 Gelik'as Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gelik'as Parašė Rugsėjo 17, 2020 Author Share Parašė Rugsėjo 17, 2020 Katik radau nuscaminto Acoounto steama: https://steamcommunity.com/id/T0rr3s1337 Btw: Pardavinedavau skinus. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
jaPONASs Parašė Rugsėjo 17, 2020 Share Parašė Rugsėjo 17, 2020 Tave prase paziuret zmogus ta ir padariau. Paprasius atsiust main acc pradejai issikalinet is pradziu sakei cia mano main, seno nebeturiu, tada paprasiau atsiust sena, tu man atsakei ka parasei pats pameni bent? Rasei apscammino tave tik kazkodel nieko neminejai apie vac bana, vadinasi nuo pat pradziu issisukinejai. Beto trecia kart paprasius parasei isvis neturiu seno acc, sitas mano main. 🙂 Vyresni administratoriai tokie kaip @vericas ar @pilkiuke nuspres tavo likima sitame projekte, bet as tokiais zaidejais nepasitikiu ir nezaidziu kai jie issipisineja paprasomi main acc. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Rugsėjo 17, 2020 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 17, 2020 irodymus kad nuscamino pateik prasom cia arba i privata kad kreipeisi i steam support pvz po to kai pavoge, tada galesim galvot del unban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gelik'as Parašė Rugsėjo 21, 2020 Author Share Parašė Rugsėjo 21, 2020 Kaip as tau surasiu, atsiunte kazkoks gaidziuks anglas site, kad ten giveaway csgo skin vyksta, ir prisijungiau, nakti kiek pamenu atsiunte kad viskas pakeista. Kaip siulai surast tokius irodymus? 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 21, 2020 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 21, 2020 prieš 5 valandas (-ų) , Gelik'as parasė: Kaip as tau surasiu, atsiunte kazkoks gaidziuks anglas site, kad ten giveaway csgo skin vyksta, ir prisijungiau, nakti kiek pamenu atsiunte kad viskas pakeista. Kaip siulai surast tokius irodymus? Gmaile laiškai turi būti 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar