Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 as ngl numesti savo main nes ciuvas nuscamino ir pakeite nicka. As negaliu jokiu proof kad mane nuscamino tik mano draugai zino ir net mano vienas dragas buvo nuscamintas nuo to pacio linko . Steam support nieko negalejo padaryti Btw mano dabar main buvo mano alt nes as norejau palosti su savo silver draugu comp 1 kart per gal savaite ir tada nustojau nes radau komanda su kuria galejom lost as ant savo main seno ir dabar tai mano main ir pls unban kazkaip 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 ps as stengiaus surast senus messegus is steam kad galeciau suzinoti linka kuri nusiunte man bet negalejau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Narsykles istorija panaudok kad rast savo sena paskyra. Emaile tau anksciau vistiek siųsdavo laiskus i tavo "pavogtos" paskyros mail. Steam id finder googlei ivesk, daugelis ju randa paskyra pagal username su kurio jungdavais i steama. Bent viena tikrai pavyks atkartot, sekmes! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Tas yra kad parasiau savo main nicka ir neranda Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Google seno neturiu nes turejau perinstaliuot nes nebeveze ir dabar naudoju opera o emaile radau tik senus pasword keitimo emailus nes as keiciaus pasword biski 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Be proof nebus unban arba pirk vip tada galesim kalbet del unban 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 (redaguota) prieš 21 minutes (-čių) , pilkiuke parasė: Be proof nebus unban arba pirk vip tada galesim kalbet del unban man va toks scamas buvo man linka atsiunte ciuvas ir as papaudziau ir loginninau i ta fake steam site ir viskas btw proof kazkaip stengiuos surast senus msg su mano draugu nes tie scameriai daro taip nuscamina acc ir tada plecia linka per steam msg ir mano draugui pries menesi nuscamino su tuo linku ir man atsiunte tas scameris bet as ta scama jau zinojau tai manes antra karta nepascamino btw nzn koki proofa galiu atsiusti Redaguota Rugpjūčio 1, 2020 Beat (non prime) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Steam supportas visada padeda tikriem savininkam paskyru, ne tu vienas buvai apgautas ir prarades paskyra, per daug fishy man tavo istorijos skamba tbh. Stai, ivedus TIK mano username (Ne nicka, ne sena koki anksciau naudota nicka o username su kurio jungies i steama) gavau savo steam id, profilio linka ir visa reikiama info. Stai palieku id finderio nuorada nes gal ne ta naudojai. https://steamid.xyz/ Sekmes, toliau reikala palieku bachuru pagr adminam pilkiukei ir verticui. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas beautiful_lie Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 prieš 5 minutes (-čių) , Drolis parasė: Steam supportas visada padeda tikriem savininkam paskyru, ne tu vienas buvai apgautas ir prarades paskyra, per daug fishy man tavo istorijos skamba tbh. Stai, ivedus TIK mano username (Ne nicka, ne sena koki anksciau naudota nicka o username su kurio jungies i steama) gavau savo steam id, profilio linka ir visa reikiama info. Stai palieku id finderio nuorada nes gal ne ta naudojai. https://steamid.xyz/ Sekmes, toliau reikala palieku bachuru pagr adminam pilkiukei ir verticui. deja su prisijungimo vardu neina, deivius1 yra tavo url tai dėl to ir randa info 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 2 minutes ago, beautiful_lie said: deja su prisijungimo vardu neina, deivius1 yra tavo url tai dėl to ir randa info got it, my bad tada uz fake info, galvojau randa pagal username, pamirses buvau kad same url turiu. Paieskosiu kitu metodu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 prieš 3 minutes (-čių) , beautiful_lie parasė: deja su prisijungimo vardu neina, deivius1 yra tavo url tai dėl to ir randa info jo nes man su mano username neveikia cia tik url Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 btw kaip man yrodyt kad nefishy Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Yup. pats efektiviausias metodas, tesiog prisijungti i emaila kuri naudojai ant pavogtos paskyros ir i Search langeli irasyti viena zodi "STEAM" Betkuria zinute is steamo paimk ar tai kai zaidima pirkai, ar kazka markete pardavei, Ir gausi bent jau username. Su to username ir tiksiu emailu kuri naudojai gali arba kreiptis i steam support, nurodyt kad va "tokia ir tokia diena atlikau toki ir toki pavedima ar pirkima is savo paskyros kas irodo kad paskyra mano" ARBA gali bandyti susirast save su to nicku jeigu zaidei bachuru serve save per hlstats ar ban/mute lista Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 2 minutes ago, Beat (non prime) said: btw kaip man yrodyt kad nefishy Isigyk Prime ant csgo ir vip bachuru serve, geriausias irodymas, tu irodysi kad vertini savo paskyra ir projekta 🙂 Problem solved Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 bruh as nenoriu moketi btw as zinau gi savo username ir steam supporte kai ieskojau acc su savo gmail man rase kad nera nes speju scameris paeme pakeite gmail bet keisciausia kad man nebuvo email apie tai btw einu ieskoti saves ant bx servo listo tuoj grisiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 prieš 1 minute , Beat (non prime) parasė: bruh as nenoriu moketi btw as zinau gi savo username ir steam supporte kai ieskojau acc su savo gmail man rase kad nera nes speju scameris paeme pakeite gmail bet keisciausia kad man nebuvo email apie tai btw einu ieskoti saves ant bx servo listo tuoj grisiu ir tas yra kad as nenoriu svaistyti pinigu nes ant mano main as ir turejau prime ir daba sad nes nenoriu svaistyti pinigu ant tai geriau palauksiu 21 rank Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 btw ir bx serve nera vardo nes speju nezaidziau ant main tik gal awp servus ir tikrai losiau vimo servus bet ne bx speju Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 1, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 1, 2020 stai mano nick is gmail 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 2, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 2, 2020 nu kaip matau visiem px tai viso durniai :DDDDD 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 2, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 2, 2020 jauk sakiau pakeite nicka kaip man surasti ?? ir bandziau ta steam supporta neranda acc su gmailu gal pakeite ji nu speju taip 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Rugpjūčio 2, 2020 Author Share Parašė Rugpjūčio 2, 2020 bet man nepatinka banas nes normaliai zaidziu su mazai valandu (180h) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Rugpjūčio 2, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 2, 2020 Mum nelabai turetu rupeti tau patinka ar ne, jei durniais mus laikai, mes stengiames apsaugoti savo kitus zaidejus nuo tokiu kaip tu, svaistyt pingu nenori, o lost nori, proof neturi ir nerandi, tai kodel mes turetume tavim tiket? Jeigu butu pavoge mano main paskyra as tikrai bandyciau visais imanomais budais ja susigrazint tada butu like email i steam support siusti ir pan. nenori viesint savo asmeniniu duomenu cia tai siusk i pm. bet manau tu ju net neturi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Rugpjūčio 3, 2020 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 3, 2020 16 hours ago, Beat (non prime) said: jauk sakiau pakeite nicka kaip man surasti ?? ir bandziau ta steam supporta neranda acc su gmailu gal pakeite ji nu speju taip Shiuksh*e, Atsiusk vac baninta acc, gal tada kazkaip iseis susitarti. 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai