Swangr Parašė Liepos 18, 2020 Share Parašė Liepos 18, 2020 (redaguota) Gavau Ban/Gag/MuteJūsų Nick bei steam ID - Swangr https://steamcommunity.com/id/swangr/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - 91.211.247.236:27035 šitam, nežinau kaip jis te vadinas 😄 Mirage map buvoKą darėte prieš gaunant baną - Radau internete vakar bachuru serva, prisijungiau patiko atsijungiau, šiandien prisijungiu, sekėsi žaidžiant prišaudžiau apie 30+ kilų ir mažokai mirčių turėjau, adminas užfrozino mane, po kelių sekundžių rašo numesk savo main accounta blet:DDDD suprantu, kad turiu 400 bvk valandų, bet nereiškia jog negali 15metis/MGE gerai žaisti? :DD Steam 11lvl, turiu inventory nrml daiktų, 2020 service medalį krw ir čytinsiu :DDD prasiciuhinaKuris admin nubaudę ? - Marrihuana Turiu VAC ban ant Team Fortress 2 žaidimo, kai norėjau trollint draugąXD https://prnt.sc/tk98lt Tegul prasičiūhina, 15 metis negali gerai pašaudyt jam matai krw Redaguota Liepos 18, 2020 Swangr 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Liepos 18, 2020 Veteranas Share Parašė Liepos 18, 2020 Su tokiu "bazaru" su administracija ne cia pataikei del unban ... Kitu account turi, ar esi turejes? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Liepos 19, 2020 Veteranas Share Parašė Liepos 19, 2020 15metis mge dievas su fresh accountu 😄 sounds good 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Liepos 19, 2020 Pagrindinis Adminas Share Parašė Liepos 19, 2020 Jo paprase main acc ir jis iskarto pabego . Tai jau necytas atrodo 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 19, 2020 Author Share Parašė Liepos 19, 2020 (redaguota) prieš 14 valandas (-ų) , pilkiuke parasė: Su tokiu "bazaru" su administracija ne cia pataikei del unban ... Kitu account turi, ar esi turejes? Čia yra mano vienintelis accountas, nu ble 400h ir negaliu pašaudyt blet?:D KUR PILDYT UNBAN ? Redaguota Liepos 19, 2020 Swangr Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 19, 2020 Author Share Parašė Liepos 19, 2020 prieš 2 valandas (-ų) , PysT parasė: Jo paprase main acc ir jis iskarto pabego . Tai jau necytas atrodo Neturiu kito accounto, šitas mano main. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Liepos 19, 2020 Veteranas Share Parašė Liepos 19, 2020 prieš 7 minutes (-čių) , Swangr parasė: Čia yra mano vienintelis accountas, nu ble 400h ir negaliu pašaudyt blet?:D KUR PILDYT UNBAN ? Uzpildei ten pilkiuke turėjo omeny kad nelaistytum administracijos izeidinejimais :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 19, 2020 Author Share Parašė Liepos 19, 2020 prieš 18 minutes (-čių) , KeNTaS parasė: Uzpildei ten pilkiuke turėjo omeny kad nelaistytum administracijos izeidinejimais 🙂 Ble, žinau kad negražu ir kad negalima. Bet jau zjbl, atėjo adminas pisa prota man kad čytinu ir prašo kad numesciau main acc 😄 Vpš, gal adminas tegul pateikia įrodymus, kur aš "čytinau" XD nes ble zjbl tokie 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Liepos 19, 2020 Veteranas Share Parašė Liepos 19, 2020 Mus "zjbl" tokie veikėjai su new acc, gaudyt ir tikrint tokius užima daug laiko, o dar klausyt tokių asmenų įžeidinėjimų, kai tu ateini prašyt unban tikrai nesiruošiam... Aš kitų acc nematau, @Marrihuana Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 19, 2020 Author Share Parašė Liepos 19, 2020 Nes nervina, kad kiti galvoja, kad žmonės geriau už juos pašaudyt negali, kurie turi noro ir motyvacijos išmokti kuo geriau žaisti. Geriau pašaudai negu kiti - banas. Suprantu, kad acc 400 valandų, bet labai greitai mokinuosi bei turiu noro tai daryti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 20, 2020 Author Share Parašė Liepos 20, 2020 gausiu unbana?? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Liepos 20, 2020 Veteranas Share Parašė Liepos 20, 2020 Paziures adminai tavo demo, tada nuspres del unban, vienaip ar kitaip gausi atsakyma Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 21, 2020 Author Share Parašė Liepos 21, 2020 prieš 2 valandas (-ų) , vericas parasė: Tai gal numesi savo kita accounta ? kadangi su tokiu movment ir 350h account'u nekazka. Blet, kiek kartų kartot, čia mano vienintelis accountas krw. On 2020-07-19 at 19:58, Swangr parasė: Nes nervina, kad kiti galvoja, kad žmonės geriau už juos pašaudyt negali, kurie turi noro ir motyvacijos išmokti kuo geriau žaisti. Geriau pašaudai negu kiti - banas. Suprantu, kad acc 400 valandų, bet labai greitai mokinuosi bei turiu noro tai daryti. Štai ka atsakiau jeigu nematei n Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
NoSSuS Parašė Liepos 21, 2020 Share Parašė Liepos 21, 2020 prieš 3 valandas (-ų) , vericas parasė: su 350h ... ir toks movment tikrai no ;D 1000% turi kita account. bet @pilkiukegali unbanint kadangi nieko ten per demo nebuvo. cs 1.6 atsiloses gal, ne per steama. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Swangr Parašė Liepos 21, 2020 Author Share Parašė Liepos 21, 2020 prieš 5 valandas (-ų) , vericas parasė: su 350h ... ir toks movment tikrai no ;D 1000% turi kita account. bet @pilkiukegali unbanint kadangi nieko ten per demo nebuvo. Neturiu kito. ačiū už unban? @pilkiuke Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Liepos 21, 2020 Veteranas Share Parašė Liepos 21, 2020 Meluoji, bet kol kas unbanned, kol atsiras tai, ko nenori rodyt arba pasigausi 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai