Jump to content
Create New...

FREE BAN - SWANGR

Rekomenduojami pranešimai

Parašė (redaguota)

Gavau Ban/Gag/Mute

Jūsų Nick bei steam ID -  Swangr https://steamcommunity.com/id/swangr/
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM )  91.211.247.236:27035  šitam, nežinau kaip jis te vadinas 😄 Mirage map buvo
Ką darėte prieš gaunant baną - Radau internete vakar bachuru serva, prisijungiau patiko atsijungiau, šiandien prisijungiu, sekėsi žaidžiant prišaudžiau apie 30+ kilų ir mažokai mirčių turėjau, adminas užfrozino mane, po kelių sekundžių rašo numesk savo main accounta blet:DDDD suprantu, kad turiu 400 bvk valandų, bet nereiškia jog negali 15metis/MGE gerai žaisti? :DD Steam 11lvl, turiu inventory nrml daiktų, 2020 service medalį krw ir čytinsiu :DDD prasiciuhina
Kuris admin nubaudę ? - Marrihuana 

Turiu VAC ban ant Team Fortress 2 žaidimo, kai norėjau trollint draugąXD

https://prnt.sc/tk98lt

Tegul prasičiūhina, 15 metis negali gerai pašaudyt jam matai krw

Redaguota Swangr
  • Haha 1
  • Sodinam 2
Parašė (redaguota)
prieš 14 valandas (-ų) , pilkiuke parasė:

Su tokiu "bazaru" su administracija ne cia pataikei del unban ...  Kitu account turi, ar esi turejes? 

Čia yra mano vienintelis accountas, nu ble 400h ir negaliu pašaudyt blet?:D

KUR PILDYT UNBAN ?

Redaguota Swangr
Parašė
prieš 2 valandas (-ų) , PysT parasė:

Jo paprase main acc ir jis iskarto pabego . Tai jau necytas atrodo 

Neturiu kito accounto, šitas mano main.

• Veteranas
Parašė
prieš 7 minutes (-čių) , Swangr parasė:

Čia yra mano vienintelis accountas, nu ble 400h ir negaliu pašaudyt blet?:D

KUR PILDYT UNBAN ?

Uzpildei ten pilkiuke turėjo omeny kad nelaistytum administracijos izeidinejimais :)

Parašė
prieš 18 minutes (-čių) , KeNTaS parasė:

Uzpildei ten pilkiuke turėjo omeny kad nelaistytum administracijos izeidinejimais 🙂

Ble, žinau kad negražu ir kad negalima. Bet jau zjbl, atėjo adminas pisa prota man kad čytinu ir prašo kad numesciau main acc 😄 Vpš, gal adminas tegul pateikia įrodymus, kur aš "čytinau" XD nes ble zjbl tokie

• Haha 1
  • Veteranas
Parašė

Mus "zjbl" tokie veikėjai su new acc, gaudyt ir tikrint tokius užima daug laiko, o dar klausyt tokių asmenų įžeidinėjimų, kai tu ateini prašyt unban tikrai nesiruošiam...

Aš kitų acc nematau, @Marrihuana 

Parašė

Nes nervina, kad kiti galvoja, kad žmonės geriau už juos pašaudyt negali, kurie turi noro ir motyvacijos išmokti kuo geriau žaisti. Geriau pašaudai negu kiti - banas. Suprantu, kad acc 400 valandų, bet labai greitai mokinuosi bei turiu noro tai daryti.

Parašė
prieš 2 valandas (-ų) , vericas parasė:

Tai gal numesi savo kita accounta ? kadangi su tokiu movment ir 350h account'u nekazka.

Blet, kiek kartų kartot, čia mano vienintelis accountas krw.

On 2020-07-19 at 19:58, Swangr parasė:

Nes nervina, kad kiti galvoja, kad žmonės geriau už juos pašaudyt negali, kurie turi noro ir motyvacijos išmokti kuo geriau žaisti. Geriau pašaudai negu kiti - banas. Suprantu, kad acc 400 valandų, bet labai greitai mokinuosi bei turiu noro tai daryti.

Štai ka atsakiau jeigu nematei n

Parašė
prieš 3 valandas (-ų) , vericas parasė:

su 350h ... ir toks movment tikrai no ;D 1000% turi kita account. bet @pilkiukegali unbanint kadangi nieko ten per demo nebuvo.

cs 1.6 atsiloses gal, ne per steama.

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search