★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 10, 2013 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 10, 2013 1. Nick zaidime: Clarity2. Amzius N-18: 19 3. STEAM_ID : STEAM_0:1:472909964. Ar esate kada nors buve administratoriumi? : Esu.5. Kokiame serveryje buvote? buvusiame mares serveryje jei zinot toki.6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? priklauso nuo mapo,ir nuo mano uzimtumo,del laginimo dar.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:S) : CS:S8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? pirmiausia ispeciau kad nesikeiktu,jei tai nepadetu,uzdeciau mute 1h kad nusiramintu.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick.: amberiukas rekuomenduoja Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tuktukas Parašė Balandžio 10, 2013 Share Parašė Balandžio 10, 2013 manyciau pirmiause tau paciam reiketu ismokt neizeidinet zmoniu, paskui prasytis i admin! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Balandžio 11, 2013 Share Parašė Balandžio 11, 2013 Tuktukai , o tau išvis pirmiausia reiktų išmokti naudotis admin komandomis , nes praeitą kartą teko kviesti jifaxą , kad užmutintų ruskį... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tuktukas Parašė Balandžio 11, 2013 Share Parašė Balandžio 11, 2013 jai as nematau reikalo mutint ir nemutinu, o ir jai nezinau visu komandu tai jau cia mano reikalas. nemanau kad tau tai turetu rupet ka as zinau ko ne. jis ne nesugeba paziuret i ban lista kas ka uzbanino, atejas iszeidineja.... sis net kaltina kad as tau ban uzdejau ir panasei.... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Balandžio 11, 2013 Share Parašė Balandžio 11, 2013 CLARITY bus taip , Banai is oro. Malalietkas i adminkes nestatykit , nes buna visiskai axujeni jie tada . Patarimas adminu isdavejams. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tuktukas Parašė Balandžio 11, 2013 Share Parašė Balandžio 11, 2013 tas tikra tiesa :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Balandžio 11, 2013 Share Parašė Balandžio 11, 2013 [quote author=Viperizz777 link=topic=367.msg3870#msg3870 date=1365691955]CLARITY bus taip , Banai is oro. Malalietkas i adminkes nestatykit , nes buna visiskai axujeni jie tada . Patarimas adminu isdavejams.[/quote]Ko cia iskart uzsipuoli , vien del to ir tu niekad nebusi admin'u nes zinau kad labai nori ^^ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Balandžio 12, 2013 Share Parašė Balandžio 12, 2013 Jis mane buvo uzsipuoles ir reke , bei ragino kitus mane baninti jog as wh . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 12, 2013 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 12, 2013 zmogau tu net bijojai ScreenShot padaryt :) viskas aisku su tavim jei net nesugebi paprasto screen padaryt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Balandžio 12, 2013 Share Parašė Balandžio 12, 2013 Naxui man tau ji daryt , as niekam neprivalau teisintis , ka naudoju ka ne . Tu galvoji palengvetu tau jai atsiusciau screenshota? Tolkas tau butu ji siusti jaigu viskas ten svaru pas mane. Poto dasipistum kad atjungiau visas xuinias ir t.t. pasaka be galo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 12, 2013 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 12, 2013 kaip as galeciau knist prota tau tada? jei alexandros mape butum ss padares ir butu buve viskas svaru? nieko nebuciau sakes,gal buciau atsiprases bet kad bijojai net ss padaryt tai as jau susidariau nuomone apie tave :) ir dabar kalbam ne apie tuos ss ir t.t. cia anketa del admino, o ne del ko kito. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Balandžio 12, 2013 Share Parašė Balandžio 12, 2013 Tu supranti jog jai buciau wh tai atjungciau viska taip kad svaru butu . Tai kam man tau tokia nuotrauka siust>? , Gerai , turi nuomone tai ir turek , tik nerekauk ir neverk kad as wh , nes cia Bachuru servas o ne mazvaikiu ir verksniu kaip tu. Nemoki lost , nelosk isviso , o kam sekasi , tai nerekauk kad wh ir pan . Amberis turi imest video , kai as alexandroi taskiau visus . isitikinsi pats. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 13, 2013 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 13, 2013 ziuresim. bet busi pasigaves bus bust. sekmes Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Balandžio 13, 2013 Share Parašė Balandžio 13, 2013 nepergyvenk , as nesu pasigave , as ne tu vaikeli. .. :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
iFiXas Parašė Balandžio 13, 2013 Share Parašė Balandžio 13, 2013 Oj xebryte Offtopinat :D niekaip neissiaiskinat :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tuktukas Parašė Balandžio 13, 2013 Share Parašė Balandžio 13, 2013 tai kad nelabai cia yra ka aiskintis:) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai