Jump to content
Create New...

unban seizera


seizer

Rekomenduojami pranešimai

  • Veteranas

,,bybi dejau, nx, gaidziai visur, pajibat man, pituchai, zajibal cia mane nekalta zmogu baninti, lochai visi, duxai prakeikti"

Pasigydik tu ligoni galbut. 😄 Zmogus rimto kento charakteri pasirinko, galvoja ibaugins, rimtas pasirodys

Prisicheatines jaunas jaunuolis ir tiek kuris bando uodegyte braukt ir sleptis 😄

Kadangi su kiekviena is siu paskyru buvo zaista tik viena karta Bachuru'/Vimo projekte, buvo sunku atsekti ir surist visus galus, kadangi ir ip adresu buvo ivairiu, bet galiausiai pavyko atsekti viska pilnai su sia tavo paskyra https://steamcommunity.com/id/markyzas777/

Su sia paskyra zaidei Vimo projekte apie 40 kartu 3-4 menesius laiko, per ta laika IP adresas nepasikeite nei karto, isliko tas pats, kas irodo kad ip yra statinis, ne dinaminis (pastovus, nesikeiciantis.) Tiekejas cgates.
Tad patikrinus ta pastovu ip adresa per abu projektus rastos sios 3 paskyros su vac/game banais BEI tavo paskyra del kurios rasai sia anketa unban. Jeigu esi isitikines kad tai ne tu, kreipkis i interneto tiekeja kad issiaiskintu kodel tu turi toki pat adresa kaip sis siuksle nevykelis kuris cheatina lietuvos projektose ir visur aplink :). Tiek ziniu.

https://steamcommunity.com/id/ltvacuum/
https://steamcommunity.com/profiles/76561198208859073
https://steamcommunity.com/id/labaskriste/

 

oh oh, stinkyy.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Sugaude gaidy , nubaude, nebeturi ka pasakyti . Eik susikurk kita acc ir budulink toliau kituose projektuose 😉 vien pagal rasysena ir bendravima matosi kad nebrendyla . Adminai dar varginasi , iesko acc , gilinasi i situacija . As jau po anketos uzpildimo buciau forume uzbanines ir tiek ziniu . 

  • Haha 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search