🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Share Parašė Birželio 11, 2020 (redaguota) Sveiki, esu jau ilgą laiką žaidžiantis Bachūrų Nr. 2 serve žmogus ir pyst šiandien atėjo kažkoks ADMINAS kuriam viskas užkliūna ir deda BAN reason ,, No MAIN " ką man padaryti kad aš neturiu tokio dalyko. Buvo AIM deagle7k žemėlapis, šaudžiau gan gerai nei įprastai, nes vis tobulėju. Ir užkliuvau ADMINUI kE0ZAR, paprašė MAIN paskyros, pasakiau kad tokios neturiu ir pyst gavau Perm. Ban. Aš jau gal 100+ praleides šitam serveryje laiko ir nei vienam ADMINUI kurie ateidavo neužkliūdavau, tik atėjo kažkoks vienas jau pasikėles ADMINAS iškart nepatink imk bloką. Nesuprantu tokio elgesio, kodėl kitų neprašo, aš užkliuvau kur pašaudžiau biški geriau nei įprastai, nes gi žmogus nestovi vietoj o tobulėja ir iškart sako numesk MAIN sakau tokio neturiu ir iškart ATE ATE. Turėjau MAIN prieš 1-erius metus, bet pardaviau, ir nustojau žaist Cs:Go tik vėl neseniai pradėjau žaisti Cs:Go ir plius žadu pirkti PRIME ant šitos paskyros kur dabar gavau bloką serveryje. Tad norėčiau gauti UNBAN, daug kas mane pažysta serveryje, esu kalbantis žmogus, draugiškas ir yra žaidžiančių draugų kurie žino kaip žaidžiu ir kad nenaudoju kokių neleistinų žaidimui palengvinančių programų. Jai būčiau naudojes neleistinas programas nemanau kad dabar pildyčiau šį laišką. ❤️ SKREBUTISS ❤️ Su pagarba ADMINISTRATORIAMS 🙂 Redaguota Birželio 11, 2020 🍞 Skrebutiss 🍞 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Birželio 11, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 11, 2020 Atsiusk Maina. 5 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 prieš 1 minute , Keozar parasė: Atsiusk Maina. Kur pardaves esu tai kaip aš tau atsiūsiu žmogus jau senai pasikeites viską gal net ta paskyra jau per belenkiek rankų perėjus. Kaip tu nesupranti? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 prieš 24 minutes (-čių) , Keozar parasė: Atsiusk Maina. Tai alioo @kE0ZAR Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 11, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 11, 2020 https://steamcommunity.com/id/S1LENTER/ o cia ne tavo? ant same ip matau sita paskyra ... Cia aisku ne main, bet esi tikrinamas kaip ir visi kiti kurie kelia itarima.. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 Jo čia mano, bet esu pamiršes visus prisijungimus, tai ir nebežaidžiu su šituo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 (redaguota) prieš 5 minutes (-čių) , Marrihuana parasė: Last Connect: 29 May 2020 00:46:37 (Total: 269 Connects) Block Details Player | Escobar'as | Steam ID STEAM_1:1:537177857 Steam3 ID [U:1:1074355715] Steam Community 76561199034621443 Invoked on 16-04-2020, 18:24 Block length 2 mo, 1 wk, 2 d, 10 hr, 40 min Expires on 25-06-2020, 05:04 Reason stumimai( tevu kisimas) Blocked by Admin marrihuana Blocked from [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 Total Blocks 11 (search) Šito įvikio neatsimenu, kad būtų buves. Ir prie ko čia šitas logas? Jis nesusies su blokavimu. Redaguota Birželio 11, 2020 🍞 Skrebutiss 🍞 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 11, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 11, 2020 Jeigu ateini su kitu accountu tai nereiskia kad gali kalbet ar rasyt jei esi gaves bausme ant kito accounto tai bausmes apejimas... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 Dabar, pilkiuke parasė: Jeigu ateini su kitu accountu tai nereiskia kad gali kalbet ar rasyt jei esi gaves bausme ant kito accounto tai bausmes apejimas... Tai aš jos ir neapeidinėju tiesiog pamiršau šitos paskyros visus duomenis ir prisijungimus, tad negaliu grįžti atgal. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
manTTel ツ Parašė Birželio 11, 2020 Share Parašė Birželio 11, 2020 skrebuti nee ;,; Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 Dabar, manTTel ツ parasė: skrebuti nee ;,; Kas yr? 😄 Už nieką BANANA praleido 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 Dabar, Marrihuana parasė: Kažkaip juokingai skamba per 2 savaites +- duomenis prisijungimo pamiršti. Kūriaus šiaip pasižėt kas vėl gero Cs:Go kaip pasikeitė, net nesirošiau žaist, bet užkabino vėl, o gmail buvo belenkoks ir slaptažodis buvo belenkoks. Aš net nebesirošiu gilintis čia į tas nesamones aš sakau kaip yra ir viskas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 prieš 7 minutes (-čių) , 🍞 Skrebutiss 🍞 parasė: Kūriaus šiaip pasižėt kas vėl gero Cs:Go kaip pasikeitė, net nesirošiau žaist, bet užkabino vėl, o gmail buvo belenkoks ir slaptažodis buvo belenkoks. Aš net nebesirošiu gilintis čia į tas nesamones aš sakau kaip yra ir viskas. @pilkiuke @kE0ZAR @Marrihuana Tai gausiu UNBAN ar kaip bus? Nu nes tipo viską LEGIT išpasakojau kaip kas buvo ir pnš, jai aš cheatinčiau tai net nesistengčiau rašyt dėl UNBAN 😕 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 11, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 11, 2020 Rasytum kaip ir visi kiti, palauksi kol patikrinsim ir nuspresim del unban 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 prieš 1 minute , pilkiuke parasė: Rasytum kaip ir visi kiti, palauksi kol patikrinsim ir nuspresim del unban Nu supratau, dėkuj tada 😕 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 11, 2020 Author Share Parašė Birželio 11, 2020 (redaguota) prieš 33 minutes (-čių) , Marrihuana parasė: Jei unban ir gausi tai gag x2 bus nuo manęs už taisyklių apeidinėjimą. Kokį dar tau apeidinėjimą? Gi aiškiai sakau kad pamiršau visus duomenis tai teko naują susikurti. Ir tipo jau čia toks pasikėles esi? Tvarkdarys 😄 Redaguota Birželio 11, 2020 🍞 Skrebutiss 🍞 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Birželio 12, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 12, 2020 Keista logika pas tave, gi neaktualu ar tu pamirsai kad kazkurio zaidejo tevus zeminai ar ne, taisykles pazeidei, tad turi uz tai ir atbut. Vien kai taves paklause apie main, tavo istorija pirmoji buvo, kad neturi, pasirodo kad tesiog esi pardaves ir nezinai tos paskyros likimo. Po to, kai atrado dar viena tavo paskyra, pasirodo pamirsai prisijungimus per 2 savaites ir nebelietei jos. Tikini kad atvirai viska nupasakojai ir esi legit, bet stai, tavoji istorija keitesi 3 kartus. Geriau padekok uz unbana kuri gausi (jeigu gausi) nuo ju (dzin tas silence pratestas) ir zaisk toliau 🙂 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 12, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 12, 2020 Jeigu pardavei ta accountą, turėtų būti išlikęs chat ar pan. turi įrodymų? gali mest i pm. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 12, 2020 Author Share Parašė Birželio 12, 2020 prieš 12 valandas (-ų) , pilkiuke parasė: Jeigu pardavei ta accountą, turėtų būti išlikęs chat ar pan. turi įrodymų? gali mest i pm. Neturiu nieko kas susije su praeitu accountu, nes tai buvo prieš 1-erius metus daug kas keitėsi pas mane. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 12, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 12, 2020 Tai per kur tu ji pardavinejai? nei sms nei laisku neturi ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
🍞 Skrebutiss 🍞 Parašė Birželio 12, 2020 Author Share Parašė Birželio 12, 2020 (redaguota) Numesiu į PM naują nusipirką steam profile. Redaguota Birželio 12, 2020 🍞 Skrebutiss 🍞 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar