Jump to content
Create New...

ZeVent į adminus


ZeVent

Rekomenduojami pranešimai

1. Nick žaidime, bei amžius ZeVent, 21 metai
2. Jūsų STEAM_ID arba profile https://steamcommunity.com/id/ZeVent (
STEAM_1:0:89776540)
3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? Matau kad yra sumažėjas aktyvumas senųjų adminų pirmame serveryje, ko pasekoje vis daugiau prisijungia žmonių su cheatais, neturintis teisės kalbėti, nepaisiojantys taisyklių.
4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? Esu buvęs admin'u švediško projekto SURFBURKEN 3 serveriuose(TTT, Surf #2, DM), tačiau projektas deja užsidarė. Ten prabūvau adminu maždaug 1,5 metų iki projekto uždarymo.
5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) Dažniausiai darbo dienomis nuo 1h iki 4h, priklausomai nuo žmonių aktyvumo ar užimtumo, aišku savaitgaliais būna labai įvairiai. 
6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) #1
7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms?  Jeigu atsikalbinėjimai ar neturėjimas teisės kalbėti, gauna atitinkamai mute ar gag. Dėl cheat, tai pirma reikia 100% įsitikinti ar žmogus nusižengė, jei nesi tikras pasitarti su kitais admin ir tada gauna atitinkamai už savo prasižengimą. Draugas ar ne visiems galioja toks pačios taisyklėms, net ir adminams.
8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Kurti minigame, bendrauti su kitais žmonėmis, labiausiai ateitį norėčiau išmokti dirbti su pluginais ir patobūlinti serverį geresniam performanc'ui, norėčiau padaryt tarkim penktadienį nuo 17 iki 19h butų oldschool mapu eventas ir tt...

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search