mk01 Parašė Gegužės 13, 2020 Share Parašė Gegužės 13, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - Auno arba mk01Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - antrame, kur yra skinai.Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau serveryjeKuris admin nubaudę ? - keozar hello gavau ban is keozar uz tai kad nedaviau main accounto(su kuriuo as zaidziau serveryje?) tad manau bana gavau del mano scoro, buvo gal 35kill ir 10 mirciu kazkas tokio. Tad noreciau detaliau paprasyt uz ka tiksliai gavau bana? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Gegužės 13, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 13, 2020 (redaguota) 2 minutes ago, mk01 said: Jūsų Nick bei steam ID - Auno arba mk01Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - antrame, kur yra skinai.Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau serveryjeKuris admin nubaudę ? - keozar hello gavau ban is keozar uz tai kad nedaviau main accounto(su kuriuo as zaidziau serveryje?) tad manau bana gavau del mano scoro, buvo gal 35kill ir 10 mirciu kazkas tokio. Tad noreciau detaliau paprasyt uz ka tiksliai gavau bana? Paprasiau main, nedavei, Ban. Kas dar neaisku.? Redaguota Gegužės 13, 2020 Keozar Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 13, 2020 Author Share Parašė Gegužės 13, 2020 tai kad tu is vis man ne zodzio nesakei, su manim kalbejo tik PysT ir Cloudas? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 13, 2020 Author Share Parašė Gegužės 13, 2020 Arba tu sedi pas mane mute nezinau kodel 😂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Gegužės 13, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 13, 2020 1 minute ago, mk01 said: tai kad tu is vis man ne zodzio nesakei, su manim kalbejo tik PysT ir Cloudas? Dideliom zaliom raidem buvo parasyta, mk laukiu Main. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 13, 2020 Author Share Parašė Gegužės 13, 2020 tai jo man rode ta zinute as voice chate ir atsakiau viska, negi negirdejei? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 13, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 13, 2020 Atsisakymą pateikti pagrindinės steam paskyros profili ( t.y, kiti jūsų accountai ), žaidėjas bus baudžiamas Permament ban. Galite rašyti unban anketa. Šitas punktas skirtas tik žaidėjams, kurie turės naujas steam paskyras, ir rašys unban anketas, turės laukti 3 - 5 dienas. Kad būtumę užtikrinti, kad jūs necheatinate, ir negausite VAC/Game ban'o per pora dienų. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 13, 2020 Author Share Parašė Gegužės 13, 2020 okay Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 13, 2020 Author Share Parašė Gegužės 13, 2020 done Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 14, 2020 Author Share Parašė Gegužės 14, 2020 tai kaip? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 14, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 14, 2020 Kad lyg ir radom dar viena tavo accounta, palukek kol paziures demo adminai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 14, 2020 Author Share Parašė Gegužės 14, 2020 Ok., dekui uz info Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mk01 Parašė Gegužės 14, 2020 Author Share Parašė Gegužės 14, 2020 tai kaip reikalai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Gegužės 14, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 14, 2020 Rimti reikalai.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 14, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 14, 2020 Suradom main, unbanned, paliktas stebejimui. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai