✪︎ Maikis Parašė Balandžio 21, 2020 Share Parašė Balandžio 21, 2020 Sveiki, šiandien apie 19:20 gavau bana bachuru serveryje už nieką. Nieko nedariau blogo, neižeidinejau, nei naudojau cheatus ar kažką panšaus. Mano nickas Maikis ir norėčiau sužinoto už ką gavau bana. Taip įtarimų buvo kad gerai žaidžiu ant non prime accounto bet tai tik todėl nes visados su draugais žaisdavome cs 1.6 ir tiesiog norėjau išbandyti naujesnią versiją. Serverio adminui irgi viską tai paiškinau ir kaip ir viskas buvo gerai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪︎ Maikis Parašė Balandžio 21, 2020 Author Share Parašė Balandžio 21, 2020 prieš 2 valandas (-ų) , vericas parasė: https://steamcommunity.com/id/DjMaikis345/ https://steamcommunity.com/id/DjMaikis/ del situ banu Pala pala, aš gavau bana dėl šių dviejų accountu? Čia net nemano accountai ir nepažystu aš šitų bambukų. Wtf jei čia for reall tada čia didžiausia nesąmonė kokią esu girdėjęs. Dar prieš tai rašiau kad neseniai parsisiunciau cs go... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 21, 2020 Veteranas Share Parašė Balandžio 21, 2020 Sutapimas kad sitie du accountai yra ant same ip adress ir su tokiu paciu nick kaip tavo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪︎ Maikis Parašė Balandžio 21, 2020 Author Share Parašė Balandžio 21, 2020 prieš 16 minutes (-čių) , pilkiuke parasė: Sutapimas kad sitie du accountai yra ant same ip adress ir su tokiu paciu nick kaip tavo? Čia galima kažkur privačiau pasneketi ir pateiksiu šiektiek informacijos? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Balandžio 22, 2020 Veteranas Share Parašė Balandžio 22, 2020 o tai palaukite, 400 dienų, o kiek metai turi dienų? Daugiau nei 400 tipo ? ;D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪︎ Maikis Parašė Balandžio 22, 2020 Author Share Parašė Balandžio 22, 2020 Katik tik sužinojau jei tavo kitas "acc" bane yra daugiau nei metai gali prašyti unbano. Tad norėčiau parašyti unbano ant mano Maikis accounto nes nieko blogo nedariau ir ant tų accountų banai daugiau nei metai su pusę . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 22, 2020 Veteranas Share Parašė Balandžio 22, 2020 Jeigu turėtum tik viena vac ban ir jis būtų virš 400d. galėtume kalbėtis dėl unban, šiuo atveju turi ne viena, o net kelis vac ban, ant skirtingų accountų, todėl apie unban kalbos būt negali, plius pradžioj sakei, kad accountai net ne tavo, vadinasi tavim pasitikėt negalima. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar