Jump to content
Create New...

metafora į administraciją


metafora

Rekomenduojami pranešimai

1. Nick žaidime, bei amžius  ( N 17-18 ) - metafora, 19.
2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:21520954
3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Ne paslaptis, kad šiuo metu 2 serveryje yra šioks toks balaganas, ateina vaikučiai, triukšmauja ar dar kaip nors teršia žaidimą, daug išsišokėlių ir šiaip visokių cheaterių. Tai iš esmės tam, jog pagerinčiau kitų žmonių žaidimo kokybę. Pastaruoju metu atsiranda vis daugiau laiko, kadangi karantinas ir šiaip studijos tokios meh palikusios nes nuotolinis mokymasis, tai žaidžiant mėgstamą žaidimą, kodėl gi tuo pačiu metu nepabandžius prižiūrėti ir serverio, kuriame žaidžiu. :Dd
4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Yra tekę Cs 1.6, CS:S laikais. Laikiux serveriuose.
5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Dažniausiai kažkur apie 1-3 val., bet atsiradus atsakomybėms išeitų ir ilgiau turbūt.
6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - 2.
7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Įspėjimas >> jeigu nepaiso įspėjimo - atitinkama bausmė (mute/gag/ban/kick).
8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Galbūt kažkokie konkursiukai forume/serveryje bei serverio tvarkos palaikymas.

 

P.s. žinau, kad randomas, bet galbūt ir galimybė užsitarnauti šiokį tokį vardą projekte hehe.

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search