光Cr0mso₩ Parašė Vasario 1, 2020 Share Parašė Vasario 1, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - 光Cr0mso₩ STEAM_0:0:92835130Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - Man atrodo ant abiejų, labai seniai, gal prieš metus.Ką darėte prieš gaunant baną - Kalbėjau su DaTroller, paskui perėjom prie rimtesnės kalbos, pradėjom vienas ant kito stumt nu ir gavau perma ban, nei gag, nei mute, iškarto banąKuris admin nubaudę ? - DaTroller (Kol dar egzistavo kaip adminas) 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Vasario 1, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 1, 2020 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
光Cr0mso₩ Parašė Vasario 1, 2020 Author Share Parašė Vasario 1, 2020 Apie serverį nieko blogo nesakiau, buvom susipykę tarpusavį ir viskas, o dėl serverio neturėjau jokių nusiskundimų, nes ten ir pats žaisdavau kiekvieną dieną... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Vasario 1, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 1, 2020 @DaTroller papasakok Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Vasario 1, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 1, 2020 Butum senai unbanned jeigu hlxe budamas nebutum vares ant sio projekto ir adminu. Proof neturiu , viska kas su bx projektu susyja, istrynes, bet skaiciau chat istorija hlx ir zaidejas kuris pasakydavo info is hlx buvo pats praneses apie stumimus ten esant ant manes, adminu, projekto. Jei nusipirks vip 3 menesiam, sutikciau del atban, kadangi pagrinde stume ant manes labiausiai, ne ant kitu, o nieko bendor su projektu nebeturiu sio 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
光Cr0mso₩ Parašė Vasario 2, 2020 Author Share Parašė Vasario 2, 2020 Man įdomu iš kur šitos tavo pasakos kyla, jeigu aš stumdavau visados ant tavęs ir dabar taip netikėtai išdygsta nauja informacija ir tu neturi jai įrodymų??? Tai jeigu neturi įrodymų tai gal net nereikia ir pasakoti savo... Nebent nori dar savo "informatorių" pakviest, kad man viską paaiškintų. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Vasario 2, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 2, 2020 Kadangi issipisineji, atmetu automatiskai unban anketa. Pist proto neturiu reikalo ir 100% skaitydamas hlx projekto chato maciau tavo stumimus, nepagarba, izeidinejimus ir to projekto iskelima auksciau uz sita, dabar kai ten kazkas nutiko, bandai su kitais autistais kurie rasydavo "bee cia dead servas" cia sugryzt ir zaist lyg niekur nieko. dream on. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Vasario 3, 2020 ★Vip★ Share Parašė Vasario 3, 2020 16 valandas prieš , 光Cr0mso₩ pasakė: Man įdomu iš kur šitos tavo pasakos kyla, jeigu aš stumdavau visados ant tavęs ir dabar taip netikėtai išdygsta nauja informacija ir tu neturi jai įrodymų??? Tai jeigu neturi įrodymų tai gal net nereikia ir pasakoti savo... Nebent nori dar savo "informatorių" pakviest, kad man viską paaiškintų. galejai nerasyt sito :DDDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Vasario 3, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 3, 2020 12 valandas prieš , Zuba pasakė: galejai nerasyt sito :DDDDD swx zuba, kur dingęs Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Vasario 4, 2020 ★Vip★ Share Parašė Vasario 4, 2020 On 2020-02-03 at 16:24, flashbang to ass pasakė: swx zuba, kur dingęs uzgeriau bsk, greit sugrisiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar