Kiausas:] Parašė Sausio 17, 2020 Share Parašė Sausio 17, 2020 Jūsų Nick bei steam ID -Kiausas:] https://steamcommunity.com/profiles/76561199002015046/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? map nezinau bet kurem serve zinau cai buvo prie kokai 10 min [LT] BACHURU SERVAS|CS:GO|www.bachuruservas.lt Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau kaip ir visi ir vienas ciuvakas prase atsiusti main acc bet mano main nuchakino ir as jo negaliu atsiusti nes pakeite varda Kuris admin nubaudę ? - nerase kuris bet prasau padekit nes taip neturi buti man fgree banas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Kiausas:] Parašė Sausio 17, 2020 Author Share Parašė Sausio 17, 2020 ir beto man perma dejio tai kaip suprasti kad negaliu main acc atsiusit tai perma reikai deti supratau geri jus perma free dalinat Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
gudwin Parašė Sausio 17, 2020 Share Parašė Sausio 17, 2020 8 minutes prieš, Kiausas:] pasakė: ir beto man perma dejio tai kaip suprasti kad negaliu main acc atsiusit tai perma reikai deti supratau geri jus perma free dalinat Visu pirma neskubet rasyt nes su tokiu rastingumu net neina suprast ka tu ten suvemei. Visu antra taves prase main acc ir sake, kad turi 2 round. Ignorinai reikalavima, pats kaltas. 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Sausio 17, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 17, 2020 Kai ateini i serveri pasiskaityk taisykles tada nereikes sneket kad free perma dalina Atsisakymą pateikti pagrindinės steam paskyros profili ( t.y, kiti jūsų accountai ) , žaidėjas bus baudžiamas Permament ban. Galite rašyti unban anketa. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Kiausas:] Parašė Sausio 17, 2020 Author Share Parašė Sausio 17, 2020 supratau kaip jum atsiusti yrodymus kaip as negaliu tiesiog prie to acc prisijungti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas nekka Parašė Sausio 17, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 17, 2020 Labas @Kiausas:] Siandien taves prasiau ,kad atsiustum savo main account, tu man pasakei jog jis buvo "nuhakintas", veliau as taves paprasiau DAR KARTA ji atsiusti.Tuomet iskarto pasikete map ir daugiau taves nemaciau serveryje. Tai manau jeigu nieko nesleptum ir nemeluotum iskarto paaiskintum ir parodytum visus irodymus ,kad tave nuhakino istikruju. Nematau reikalo daugiau kalbeti apie tavo "free ban" iki tol kol atsiusi irodymus 🙂 gero likusio vakaro. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Sausio 20, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 20, 2020 Laukiam proof, kad main pavogtas, jei nori gali atsiust i pm. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Konkeriz Parašė Sausio 23, 2020 Share Parašė Sausio 23, 2020 1 VAC ban on record | Info 3 day(s) since last ban 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar