Veteranas xadas Parašė Rugsėjo 24, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 24, 2019 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) - xad, 172. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:1:2199348623. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - nes esu isipareigojes ir uzsispyres kaip ozys, tai galeciau padet palaikyt tvarka (man neidomu ka jus ten vipai noname rasysite, tik adminu nuomones man idomios). serveryje ir cs'e tikrai labai daug laiko praleidziu.4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - esu, cs 1.6 laikiuxe5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - i diena kaip min 3h, i menesi oj daug. savaitgaliais ilgiau sedziu.6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - #2 serverio.7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - tai pirmiausia ispejimas, tada kick, tada ban. jeigu mic spamina arba chate koliojasi tai gag/mute. (priklauso nuo ivykdyto nusikaltimo).8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - galiu gaudyti cheaterius, ziureti demo. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 24, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 24, 2019 Pirmą anketa geresnė buvo, but still + Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas MajiN1 Parašė Rugsėjo 25, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 25, 2019 Noname vip esu, bet bent ne 50 kg kaip @v1tal1k 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
dalsen Parašė Rugsėjo 25, 2019 Share Parašė Rugsėjo 25, 2019 Matosi, kad supranti kas ir kaip vyksta admin 😄 +rep nuo manes turi, bet ar tikrai trūksta adminų? 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar