AdriokasLTU Parašė Rugsėjo 14, 2019 Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 (redaguota) Jūsų Nick bei steam ID - AdriokasLTU STEAM_0:0:81521490Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - Bachuru servas (public'as) #1Ką darėte prieš gaunant baną - Prisijungiau į serverį ir išgirdau du čiuvakus pykstantis, sakau: Ko tokie agresyvus? Ko pikti? Pradėjo žodžiuotis ten typo užsičiaupk žasine ir pnš., sakau - Gerai, gerai, tyliu. Pyst sako: davai votebaninam šita, ir gavau baną. Viskas įvyko per kokias 3min, tarp 12:35 ir 12:45. Kaip matote nuotraukoje, net nespėjo round'as pasibaigti.Kuris admin nubaudę ? - Nežinau ar admin, bet Sh3llSHOCK, feizen=DD ir Chemikas Redaguota Rugsėjo 14, 2019 AdriokasLTU Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 14, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 (redaguota) Neaišku dabar kuriuo tiket SH3LLSHOCK sako ,kad tu stumti pradėjai ,o tu sakai kad jie tai čia neaišku kažkaip,manau be priežasties votebano tikrai nedėjo turėjai kažką padaryti kad gautum bausmė Redaguota Rugsėjo 14, 2019 ✪ KeNTaS Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
AdriokasLTU Parašė Rugsėjo 14, 2019 Author Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 Aš pradėjau stumti? Jie jau ir taip stūmė ant kažkokio čiuvako vardu hakk, aš tik paklausiau kodėl jie tokie pykti ir viskas... Grįžęs į serverį ban'o laikui praėjus paklausiau kodėl jie voteban'ino, tai sakė nes čytinu... kai aš tik sugebėjau vieną žmogų su deaglu nušaut (galima demo pažiūrėt, map buvo deagle2k lyg ir, kažkas panašaus). Aš manau, jūs turėtumėte bent jau atsižvelgti į tai, kad sh3llshock, feizen=DD ir chemikas per 7min tarpą sugebėjo iš-voteban'inti 3 žmones. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 14, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 Kadangi,manęs ten nebuvo aš negaliu teigti,kad kažkuris iš jūsų yra teisus,bet dėl tokio kiekio votebanu bus išsiaiškinta :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
AdriokasLTU Parašė Rugsėjo 14, 2019 Author Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 Ant 40000 tick aš prisijungiu panašiai. Jum spręst ar aš čia tikrai labai daug "stūmiau". Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Rugsėjo 14, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 @KenTas tikrai daug atveju buna kad free votebanina is niekur nieko (nesvarbu ar kaip draugai ant prikolo ar ne) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 14, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 14, 2019 Atsiprašau, kad iškart demo nepaziurejau. Visi trys bus nubausti. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai