Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Unban ruslan

Rekomenduojami pranešimai

Parašė (redaguota)

Jūsų Nick bei steam ID -  RiGHT , dabartinis ( Naujasis accoutnas ) - https://steamcommunity.com/profiles/76561198039406286/ .. Senasis accountas -https://steamcommunity.com/id/Aliukas
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - De_Dust2, 2serveris, 2019-08-19 19h20min
Ką darėte prieš gaunant baną - Nieko 😄
Kuris admin nubaudę ? - vertickas

Redaguota ruslan ]
Parašė (redaguota)
Prieš 1 Valandą, vericas said:

tai kaip ir sakiau turi vac, ir ne ant vieno acc. 

Kad ant vieno accounto tas vac`as ir tai ne aš žaidžiau 😄 Parduotas jis jau seniausiai @vericas

Redaguota ruslan ]
  • Haha 1
  • Suglumęs 1
  • Veteranas
Parašė
11 minutes prieš, ruslan ] said:

Kad ant vieno accounto tas vac`as ir tai ne aš žaidžiau 😄 Parduotas jis jau seniausiai @vericas

Turėjimą VAC/Game ban steam account'e už cheatus CS:GO game, ban bus iki metų, nebent galėsite įrodyti, kad ban buvo už GRIEF, tada ban negausite.

Parašė (redaguota)
3 minutes prieš, Keozar said:

Turėjimą VAC/Game ban steam account'e už cheatus CS:GO game, ban bus iki metų, nebent galėsite įrodyti, kad ban buvo už GRIEF, tada ban negausite.

Čia yra kita steam paskyra. Ką tik pirkta, kadangi senasis accountas buvo parduotas. Ir iš kur aš žinau, ką jis darys su tuo CSGO, jis daro ką nori, kadangi tai yra jo steamas.

Redaguota ruslan ]
Parašė
2 minutes prieš, vericas said:

nu tu atsakingas esi uz savo paskyra

Kaip tu gali būti atsakingas už ją kai parduodi kitam žmogui...

Vienerius metus projekte žaidžiu ir tik dabar "" CHEATUS "" pajungiau?

Parašė
1 minute prieš, vericas said:

yea matai ateini su VISISKAI NEW ACC, o nx tau parduoti  steam paskyra uz 5e ? nesuprantu

15e :), Nežinau, kodėl turėčiau cheatinti čia jei žaidžiu vienerius metus. Negalima ateiti su nauju steam accountu

Parašė

Jei būtų ne pirmas banas šiame serveryje tada drąsiai galėtum teigti, kad naudoju cheatus. Esu sąžiningas žmogus, bet, kadangi tu esi šiame serveryje aukščiau manęs, tau spręsti atbaninsi ar ne 😕

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search