DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Birželio 1, 2019 Share Parašė Birželio 1, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - WallHackssz, STEAM_1:1:206584848 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - Cache, datos neatsimenu. Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) - Console Aprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? - Pagal viską man uždėjo dėl aimbot'o. Nors nežinau ar čia dėl mano pelės ar kitų dalykų, bet game ban'o ar VAC ban'o vis dar negavęs esu. Rašiau seniau, bet vien dėl 3-čio ban'o man padare PERM. Pirmi 2 buvo už bhop scriptus, kurių irgi nenaudoju aš bhopinu ant ratuko. Tai po kelių mėnesių vėl bandau savo laimę, nes Bachūrų serve vieninteliam kuriam turėjau FUN. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Birželio 7, 2019 Author Share Parašė Birželio 7, 2019 Bet man visi šitie kickai, banai prasidėjo po gautos per Kalėdas naujos pelės (Cooler Master MasterMouse PRO L), o pirmais kai turėjau belaidę pelę, nes senoji Razer sulūžo viskas buvo OK. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar