Jump to content
Create New...

žaidėjas "cash"


flashbang to ass

Rekomenduojami pranešimai

  • Veteranas

Taigi sveiki bahūrai, žiūriu senas žaidėjas čia tipo, buvo gavęs ant fc baną. (tačiau šiandien gavo unbaną) sena tema - 

Su juo suzaidziau pora matchu, nu ir pastebejau jo skillus. Tarkim, overpasse, turejo 35 killus ar kiek ten, jo hs reitingas buvo 95 procentai. O jis teige, jog zaidzia su viena ausine ir nieko negirdi (taip ir buvo, net negirdejo jog overpasse po apacia begioja enemy, kai lieka 1 by 1 , taciau rushina tai kaip bbz kas), prisegu demo:

1 DEMO OVERPASS : atsisiuntimas

Sitam matche prisaude daugiausiai, bet kaip ir minejau zaide "be ausiniu", movementas tai kaip boto xz, perziurejau pora minuciu, pora roundu su pagreitinimu, tai labiausiai istrigo 19 roundas ir 17.. (TAIP PAT paziurekit 20 rounda, kaip buvo B tuneli, ir jokios informacijos nera, jog enemy conectoriui, ir pradeda drozti per siena, ir nusiaimina tiesiai ant enemy galvos!). Jei kyla neaiskumu, galit toliau ziureti, toliau as neziurejau, nes nelabai yra laiko, penktadienis vis del to.

2 DEMO CACHE : atsisiuntimas

Perziurejau si mapa, blemba rasiaus roundus taciau neissisaugojo, bet prisimenu, kuriuos.

3 roundas, 7 permeskit aki (jei neklystu), bet siulyciau su pagreitinimu persiziureti demo (adminams pasiulymas jei ziuresit), atsimenu vieta, pirmas halfas buvo, mide ispeekino su awp ir prie white box ziurejo, kur highway yra tas boxas kur ct gali uzsokti ant dezes, ziurejo prisiscopines kol islindo enemy, bet galima sakyti ir nenaudojo yea? Sis bychas labai atsargiai zaidzia su savo kodais
2 roundas, galima jau pamatyti, kaip is toli su glocku drozia enemy tiesiai i galva.. Toliau jau patys ziurekites, nes naudoja tai 100 %.

 

  • Haha 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search