antokas Parašė Gegužės 14, 2019 Share Parašė Gegužės 14, 2019 sveiki. tai va, kuriuosi cia paskyra, kad paklausciau uz ka bana gavau. paprase manes main paskyros, bet man pamacius tai, as jau po keliu sekundziu uzbanintas buvau. kame bedos? o del main, tai pries daug metu zaidziau cesa, dabar ale grizau ir susikuriau nauja paskyra, nes duomenis senus esu pamirses tai neatseksiu. butu malonu, kad atbanintum :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Gegužės 14, 2019 Author Share Parašė Gegužės 14, 2019 all good, bet kai as pamaciau, kad praso po keliu sekundziu uzbanino Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Gegužės 14, 2019 Author Share Parašė Gegužės 14, 2019 nesigincysiu as su jumis. uzbanino uz tai, kad nepateikiau main, o ne uz sukciavima. nematau cia rimtos priezasties banui. Nezinau as savo main, tai taip iseina, kad banas islieka? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Gegužės 14, 2019 Veteranas Share Parašė Gegužės 14, 2019 Jeigu turi VAC'intu Acc, tai buk geras atsiusk pats. Nes jeigu rasim, zinok bus dar blogiau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Gegužės 15, 2019 Author Share Parašė Gegužės 15, 2019 neturiu tokios paskyros. o senos paskyros neatseksiu, nes pries daug metu zaidziau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest ☯️Akka Parašė Gegužės 15, 2019 Share Parašė Gegužės 15, 2019 realiai jai nemeluoji siulyciau pasistengt kaip nors sena paskira atkrapstyt ir parodyt kad ji svari, visgi jai pamirsai tai gi niekas neprisijunge ir tikrai vac negali but 😉 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Gegužės 15, 2019 Author Share Parašė Gegužės 15, 2019 ok atkrapsciau. https://steamcommunity.com/profiles/76561198100723783 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Gegužės 15, 2019 Veteranas Share Parašė Gegužės 15, 2019 Nepyk, bet nepanasu I main ir viskas kas svarbu private. As perziuresiu pora tavo demo pries ban, nes sulaukiau skundu del itartino zaidimo. Kita kart siulyciau atsiliept, kai I tave adminas kreipiasi. Dabar teks luktelt kol perziuresiu viska. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Gegužės 15, 2019 Author Share Parašė Gegužės 15, 2019 kitos paskyros neturiu. ok dekui, duok zinot kai perziuresi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest ☯️Akka Parašė Gegužės 15, 2019 Share Parašė Gegužės 15, 2019 o negali pasakyt atvirai bent kiek ten valandu ant csgo ? private yra nerodo, o pats pakeist nebegali kaip suprantu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Gegužės 15, 2019 Author Share Parašė Gegužės 15, 2019 jei prisijungiu prie paskyros nereiskia, kad privalau cesa lost. 3-4 metai kaip nezaidziu ceso. del valandu nesu tikras, nepamenu, gal 100-150. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Gegužės 16, 2019 Veteranas Share Parašė Gegužės 16, 2019 https://steamid.uk/profile/76561198959332604 man idomu dabar kiek jis acc turi isviso 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
antokas Parašė Birželio 11, 2019 Author Share Parašė Birželio 11, 2019 menesiukas beveik praejo, kerk, miegi? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Birželio 12, 2019 Veteranas Share Parašė Birželio 12, 2019 On 2019-05-14 at 21:53, antokas said: sveiki. tai va, kuriuosi cia paskyra, kad paklausciau uz ka bana gavau. paprase manes main paskyros, bet man pamacius tai, as jau po keliu sekundziu uzbanintas buvau. kame bedos? o del main, tai pries daug metu zaidziau cesa, dabar ale grizau ir susikuriau nauja paskyra, nes duomenis senus esu pamirses tai neatseksiu. butu malonu, kad atbanintum 🙂 Paprase manes demo paziuret, bet man pamacius tai, as jau po keliu sekundziu pamirsau. Kame bedos? O jeigu rimtai, tai maniau, jog viskas isspresta ties tuo, kad sake, jog kitam srv banned buvai uz cheatinima. But hey. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai