BitchLasagnia Parašė Gegužės 12, 2019 Share Parašė Gegužės 12, 2019 Sveiki adminai , aš nenoriu pyktis ar k.t bet už ka nekalta žmogų banint ? Aš net ne čytinu ar kaip kitaip... Kokia prasmė man čytinti ? Prašau unban arba yrodimus kad čytinau... Pagarbiai- BitchLasagnia Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ m1r0x Parašė Gegužės 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 12, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) - Aprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? -ĮRODYMAI ? - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip problema išspręstume 10x greičiau ir be papildomu rūpesčių. ( Jeigu tai vyko mūsų serve, sakykite laiką ir mapą ir mes ištrauksim DEMO; - DEMO PAS MUS IŠSILAIKO TIK 6 DIENAS ). Už 1 servą atsakingas - Vericas jo žodis paskutinis, Extra atvejais Ervis Už 2 servą atsakinga - PiLkiuKe jos žodis paskutinis, Extra atvejais Kerkas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
BitchLasagnia Parašė Gegužės 12, 2019 Author Share Parašė Gegužės 12, 2019 Jūsų Nick bei steam ID -BitchLasagnia Id nernduKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? -88.222.88.65:27030Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) -NežinauAprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? -Aš nežinau , aš vakar vakare dar žaidžiau paskui išjungiau kompa ir nuėjau miegoti atsikeliu ir žiūriu banas . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ m1r0x Parašė Gegužės 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 12, 2019 Tave uzbanino adminas @de1ka. Uz tai , kad nepateikei savo main paskyros. Kitaip sakant accounto su kuriuo pries tai zaide CSGO. Nes sitas tavo accountas yra naujas. Zaidejai su naujais acc jeigu sukelia itarimus del cheatinimo yra prasomi pateikti main acc. Jeigu to neatlieka - BAN. Ir toliau jau aiskinames forume. Taip kad , gali pateikti cia savo sena acc ir tada ziuresim. Aciu. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Gegužės 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 12, 2019 Gal 10 kartų sakiau, numesk main acc, sulaukiau 0 atsakymo iš tavęs, nors rašynėjai į chat visai kitus šūdus. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
BitchLasagnia Parašė Gegužės 13, 2019 Author Share Parašė Gegužės 13, 2019 atsiprasau , galite atbaninti as nebeturesiu nauju acc. As tik zaisti noriu .. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ciobrelis Parašė Gegužės 13, 2019 ★Vip★ Share Parašė Gegužės 13, 2019 Jis tik zaist nori kaip jus nesuprantat? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest ☯️Akka Parašė Gegužės 13, 2019 Share Parašė Gegužės 13, 2019 nebeturesiu nauju acc 😄 tu turek, tik parodyk visus savo senus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 13, 2019 Veteranas Share Parašė Gegužės 13, 2019 Account gali turet kiek nori, svarbiausia, kad nei vienas nebūtų VAC banned, kitaip visi kiti bus uzbaninti automatiskai. Jeigu ateini su non prime/smurf accountu, adminui paprašius ar pareikalavus turi pateikti savo main account paskyrą patikrinimui, kitu atveju būsi banned. Tai pateiksi savo accountus? Ar nori, kad mes patys juos susirastume, nes surasim visus, o jeigu ten rasim kažką, kas mano ankščiau minėtuose punktuose neatitinka taisyklių, būsi banned visam laikui. Laukiam tavo accountų. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai