Jump to content
Create New...

Ban'anu kokteilis


DEEPZ

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam id - DEEPZ , https://steamcommunity.com/profiles/76561198113379715
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - Neatsimenu, gan senai. [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2  map - Inferno
Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) - Fylzas
Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - Viskas labai paprasta, 3 kartus is eiles nusoviau sizofrenika, kadangi jis yra PRO player, tai jam pasirode, kad tokie LOW player'iai kaip as negali taip saudyt.

 

20190415224439_1.jpg

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Nepamenu aš jau nieko, sugeba bl parašyt po 10dienų. Dar toks post'as tartum jam labai aktualu, o išlaukia, kol demo nebebus. Palikčiau ir tiek. Gali būt, kad užbaninau dėl belekokio taikinuko judėjimo... Jei čia šitas žmogus, tai jis tiesiog žoskai lagino ir ten jau xz, ar jis "PRO su taikiniu nukreiptu pastoviai į žemę ar "LOW su belekokiais gamesensais, kai prieš išlendant žmogeliui kažkokiu būdu taikinukas būdavo pakeliamas turint omeny, kad jis visada ant žemės būdavo". Nežinau, turbūt aš kaltas, kad demo nepadariau, tai čj unban... O kodėl tik po 10 dienų parašei?

Redaguota fylzas
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Tai yra vienintelis mano steam account. Demo nera, Fylzas nieko neatsimena... As visada zaidziu MM ir tik retkarciais pazaidziu pas jus, dalyvavau jusu 1v1 turnyre, niekam niekada niekas neuzkliuvo ir dabar staiga ban. Tai kodel nebaninot pries tai? ar jums reikejo puses metu, kad sugalvotumet kad as chytinu? Cmon juk tai juokinga 😄 Jeigu nera demo, tai bent jau vadovaukites logika ir spreskite problema analitiskai. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

"Aj tai tada neverta cia gincytis, manes daug kas nemegsta sitam serve tai nieks nieko gero ir nepasakys apie mane 😄 galit trint tema

Redaguota Pirmadienis 21:25 DEEPZ"

Duokit koki pora sav dar bana jai vac nebus bandykit atbanint manau. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Kas ištikrųjų nori gauti unban ir įrodyt, kad nekaltas kreipiasi iškarto, o tu neapsimesk, kad nespecialiai pralaukei tiek laiko ir kreipeisi dabar kai nebėra demo. Savaite pasedėsi ban, poto būsi paliktas stebėjimui ir kilūs įtarimams būsi vėl baudžiamas. Sėkmės. 

  • Like 2
  • Suglumęs 1
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search