Veteranas yeetyeet Parašė Balandžio 11, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 11, 2019 1. Nick žaidime bei amžius (N-18) 202. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) STEAM_0:0:1198703713. Trumpai papasakokite apie save ir kodėl norite tapti Adminu? Labas aš Yeet'as, mane pažįstat tikriausiai, labai man patinka su jumis pašnekėt ir visokius durnelius leist ant žemės, kartais per daug įsijaučiu, bet manau kontroliuoju padėtį . Noriu grįžti į administratorių gretas, nes norisi kažką naudingo pirmam serveriui padaryt.4. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Taip teko būt administratoriumi5. Kokiame serveryje buvote? Pirmame bx, bet paskui visuose servuose buvau pasiėmęs6. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? (apytiksliai į dieną, į mėnesį) Nžn i mean i dieną 2-3 valandos laisvai, priklauso nuo dienotvarkės7. Kurio serverio administratoriumi norite tapti (#1, #2, dm servas) #18. Ką darytumėte, jeigu žaidėjes (galbūt netgi draugas) nusižengtų taisyklėms? Bausčiau nenaudėlį!9. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? (forumo prižiūrėjimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebėjimas, donates eventams...) Taip, ankščiau padėdavau forume, ir fb grupę prižiūrėjau, tai manau vėl rasčiau sau vietelę, bet pagrindinė mano misija būtų kažkaip gaivinti tą pirmą serve, kuris patiria krizę, bent jau votes užmesčiau kai žaidėjams nepatinka map ir pnš.10. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, čia galite parašyti jo nick, arba jis gali pats parašyti +rep temoje. Kuo daugiau balsų surinksite, to didesnis šansas jums tapti administratoriais. GERIAU NEPRAŠYSIU ADMINŲ EIKVOTI BALŲ LOL 3 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Balandžio 11, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 11, 2019 + 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gabii Parašė Balandžio 11, 2019 Share Parašė Balandžio 11, 2019 + šaunus vaikinas. tvarka ir teisingumas! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Balandžio 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 12, 2019 Šits kietas riešutėlis. Go win! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Balandžio 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 12, 2019 (redaguota) neimanoma parasyti minuso tokiam 😮 Redaguota Balandžio 12, 2019 wokeN 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Balandžio 12, 2019 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 12, 2019 + 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Balandžio 12, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 12, 2019 + ir nuo manes 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest ☯️Akka Parašė Balandžio 12, 2019 Share Parašė Balandžio 12, 2019 + Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Balandžio 12, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 12, 2019 + Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Balandžio 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 12, 2019 +++ 🙂 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Balandžio 12, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 12, 2019 kam ta anketa? Zmogus pats isejo nes laiko neturejo, prie projekto daug prisidejo. @vericas @pilkiuke Nemiegokite, dar kitas projektas pasiims yeeta. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Balandžio 12, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 12, 2019 nepažįstu šito, - duodu 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai