rimvax69 Parašė Vasario 24, 2019 Share Parašė Vasario 24, 2019 Siūlau panaikint žaidėjų be prime įėjimą į serverius ( bent jau geriausiąjį pirmą) prieina visokiu "bazarintojų" Kurie nė mic neturi ir rašinėja į chatą ir bando kažką įrodyt, priena čheateriu, ypač iš ryto, ir šaudo 5 roundus kol ban negauna, o po to ateina su VPN ir kitu acc ir vėl. Tad manau būtų serverio performance'ui pliusas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Agry0n Parašė Vasario 24, 2019 Share Parašė Vasario 24, 2019 gi nebuna taip daznai tu cheateriu, is pradziu ir man atrode, kad reiktu nebeleist, bet kazkaip dabar visai nesvarbu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
rimvax69 Parašė Vasario 24, 2019 Author Share Parašė Vasario 24, 2019 18 minutes prieš, Agry0n said: gi nebuna taip daznai tu cheateriu, is pradziu ir man atrode, kad reiktu nebeleist, bet kazkaip dabar visai nesvarbu. Per diena po viena būna, bet ne tai man rūpi, o 13-mečiai trashtalkeriai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Naujokas CS2 Admin Monkeyyi Parašė Vasario 25, 2019 Naujokas CS2 Admin Share Parašė Vasario 25, 2019 ignorink tuos trashtalkerius ir tiek lol problem solved Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Vasario 25, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 25, 2019 Kai žinosi, kuris servas geriausias, tada ir šnekėsim 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar