DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 1, 2019 Share Parašė Vasario 1, 2019 Aš 19/02/01 diena gavau 1 kicką už galima SPINBOT'ą (Tas nutinka nepirma kartą), o dabar gavau baną 1d už AIMBOT'ą nors tiesiog bėgau per de_cache map'ą į A main su AK. Truputį nusivyliau jūsų anti-cheat... Mano nickname lil trash. Kelintas banas? Mano čia jau trečias banas pirmi 2 banai už ,,BHOP SCRIPTUS" kurių gyvenime nesu naudojęs. Noriu gauti UNBAN. Ačiū! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Vasario 1, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 1, 2019 Norint gauti unban, privalai pildyti anketą, skiltyje „bausmės”. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 1, 2019 Author Share Parašė Vasario 1, 2019 (redaguota) Tai gavau ban'ą už nieka taip jau trečia karta... Tik pirmi du kartai už bhop scriptus kurių gyvenime nežinau, kaip naudot ir nesu gyvenime naudojęs, o dabar už aimbot'ą bana gavau. Aš net kill'o negavau tuo metu, kai lošiau de_cache map'e... Tai prašau patikrint savo anti-cheat, kad nebe banintu žmonių, kad tiesiog bėgioja, bei gavau kick'ą už galima spinbot'ą nors pasisukau 1cm... Ačiū jei unbaninsite. Mano nickname lil trash. :") Redaguota Vasario 1, 2019 DJ Chuliganas ♔♥ suklydau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Vasario 1, 2019 Administratorius Share Parašė Vasario 1, 2019 Gavai uzsitarnauta ban uz naudojimasi hack'ais. Bausme skirta visam laikui. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Vasario 1, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 1, 2019 Pritariu, Maskui. Nėra įrodytu ir, kad nenaudojai bhop scripto (už kurį gavai net du kartus užblokavimą), o forume nesikreipėi dėl atblokavimo, nes iš tiesų ir naudojai bhop scriptą? Dabar, gavai visam laikui užblokavimą, tada tik gavai baną, kaip ten sakoma „vienas, du, kartai” fuxas, trečias nebe fuxas, tad .. Gavai trečią baną nuo anti cheatinęs ir, manau nesumelavo (p.s tingiu demo žiūrėti, už tai free nedalina anti cheatas). Kaip rašai dabar rašai savo pranešime, pacituosiu: „net killo, nęsu gavęs”, nebūtina nužudyti kažką, kad tave užblokuotų anti cheatinę, užtenka būti pasijungusiam free .exe failus ar betkokius free čytus. Turbūt, aiškūs variantas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 2, 2019 Author Share Parašė Vasario 2, 2019 (redaguota) Tai jei free hackus naudočiau nebučiau vac'o gavęs? Paklauskit godxad'o, kad aš net nemoku normaliai lošt. Išvis mg2 sėdžiu nei pasikeliu nei nusiderankinu vos kill'ų gauna ir jūs sakot, kad free hackus naudoju... Redaguota Vasario 2, 2019 DJ Chuliganas ♔♥ Pridėjau sakinių Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 2, 2019 Author Share Parašė Vasario 2, 2019 + aš negaliu naudot bhop scriptų, nes nemoku programuotis ant cooler master klaviatūru ir kad keli lucky hopai reiškia aš cheatinu? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 2, 2019 Author Share Parašė Vasario 2, 2019 (redaguota) 13 valandas prieš , flashbang to ass said: Pritariu, Maskui. Nėra įrodytu ir, kad nenaudojai bhop scripto (už kurį gavai net du kartus užblokavimą), o forume nesikreipėi dėl atblokavimo, nes iš tiesų ir naudojai bhop scriptą? Dabar, gavai visam laikui užblokavimą, tada tik gavai baną, kaip ten sakoma „vienas, du, kartai” fuxas, trečias nebe fuxas, tad .. Gavai trečią baną nuo anti cheatinęs ir, manau nesumelavo (p.s tingiu demo žiūrėti, už tai free nedalina anti cheatas). Kaip rašai dabar rašai savo pranešime, pacituosiu: „net killo, nęsu gavęs”, nebūtina nužudyti kažką, kad tave užblokuotų anti cheatinę, užtenka būti pasijungusiam free .exe failus ar betkokius free čytus. Turbūt, aiškūs variantas. Aš nesikreipiau vien dėl to, nes rašiau datrolleriui ir jis sakė nieko nedaryt ir palaukt. O hackų gyvenime nesu naudojęs aš vos išvis shotus pataikau tai kaip galiu gaut baną už aimbotą + free cheatus detectina nebent yra kokie aš net neįsivaizduoju kaip naudotis... Ir tai žinau ką jūs manot tai net nebeprašysiu unban vien dėl to, kad jo ir negausiu. :(. Sekmės. Jei kažkaip gausiu unban,tai galėsiu kiekviena kartą nufilmuot kai jungsiuos į serverį. Redaguota Vasario 2, 2019 flashbang to ass Pridėjau sakinį Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 2, 2019 Author Share Parašė Vasario 2, 2019 Ir bachūrų servas buvo vienintelis serveris kuriame turėjau FUN. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Vasario 2, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 2, 2019 Rytoj grįžęs pasižiūrėsiu demo, ką ten gero veikei. x) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 2, 2019 Author Share Parašė Vasario 2, 2019 1 minute prieš, flashbang to ass said: Rytoj grįžęs pasižiūrėsiu demo, ką ten gero veikei. x) gerai man juokių problemų pamatysi, kad roundas bus tik prasidėjas. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 4, 2019 Author Share Parašė Vasario 4, 2019 Tai kada? Aš labai noriu žaisti... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DJ Chuliganas ♔♥ Parašė Vasario 5, 2019 Author Share Parašė Vasario 5, 2019 Kiek laiko turi praeiti, kad nebebūtų demo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai