viliuzk Parašė Vasario 1, 2019 Share Parašė Vasario 1, 2019 Kas per š? Sužaidžiau atkarpą 9/3 inferno ir ban gavau už tai, kad no prime ??? Net įtarimo menkiausio neturi, bet pora kartų adminą nušauni ir baną gauni ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Vasario 1, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 1, 2019 Sveikas, taves prase main acc, nes adminas geronimo turejo itarimu, o taip iseina, kad tu jo nepateikei ir gavai ban. Tai siulyciau savo turimus acc ir pati main numesti cia, mes patikrinsim ir gausi/negausi unban. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
viliuzk Parašė Vasario 1, 2019 Author Share Parašė Vasario 1, 2019 Aš jam sakiau, kad neturiu main acc. CS žaidžiu kartą į savaitę, dabar kiek dažniau, nes sergu ir nedirbu. Čia negalima žaisti be main acc? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Vasario 3, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 3, 2019 @DaTroller, gal patikrinam, ar neturi kitų accountų ? (Example.: VAC banintų ir.panašiai), nes tikrai serveryje yra normalių „non prime”, ir, kurie yra suaugę, ar su šituo viska aišku? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
viliuzk Parašė Vasario 4, 2019 Author Share Parašė Vasario 4, 2019 Jei reikia kokios info iš manęs, kad atbaninti sakyk. Anksčiau turėjau main acc, žaidžiau su viliuzk nick'u, bet pagalvojau, kad reikia mest ir torrent.lt forume padovanojau acc kažkokiam bičui. Aišku mesti nepavyko ir vėl įsirašiau kai padarė nemokamą. Galvojau, jei bus kokia akcija Praimui nusipirksiu, bet serverio admin nepatikėjo. Apskritai labai įdomiai baną uždėjo. dust2 nesisekė, o kitam mape inferne neblogai pašaudžiau, buvau CT, o tada visi CT buvo uždominavę ir rushino, T nebuvo šansų. Kai kelis nušoviau tada atkreipė dėmesį į mane, prašė main acc duot bet sakiau, kad neturiu ir nusipirksiu jei bus kokia akcija praimui. Po to pora minučių neatsakiau adminui, pas dukrą ant puodo pasodinau 🙂 Kai grįžau, parašiau, kad buvau afk ir naujam raundui prasidėjus žiūriu ban parėjo. Dar kartą sakau, su čytais nežaidžiau, man nebe 16 jau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai