Blackas Parašė Sausio 24, 2019 Share Parašė Sausio 24, 2019 Jūsų Nick bei steam id - BLΛcK ; STEAM_1:0:439593937Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 24-01-2019, 21:42 ; #1 serveryje ; fy_pool_day (tiksliai nepasakysiu, nepamenu, bet kažkas tokio)Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) - ZubaKokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - Num tai grįžau po ilgos pertraukos į cs ir šitaip pasitinkama.. Gavau baną už tai jog nepateikiau main acc? Čia jūs turbūt juokaujat, metai atgal kai aš jį pardaviau ir dabar tipo turiu magiškais būdais jį atkasti? Id pakeistas (t.y. custom ID, nepagalvojau įsisaugoti pgr. ID dėl tokių nesamonių :D), nickas tuo labiau. Na ir kaip taisyklese supratau tai non-prime'ai tik baninami su mažai valandų? Tai kokios čia dabar problemos? Prime accountas pas mane. Skaičiau, kad galit demo išsiimt, būtų malonu, kad visus mapus kuriuos žaidžiau šiandiena išiimkit jeigu įmanoma, nes pirmuose mapuose matysis, kad settingus tvarkausi sens ir pnš. kadangi cesas ką tik atsiųstas buvo. Banas: https://bachuruservas.lt/sb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:439593937&advType=steamid&Submit# Accountas: https://steamcommunity.com/id/belekasnx/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 25, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 25, 2019 @DaTroller ka mastai kolega? Praleidziam pro akis ar siulom vip? Accountas atrodo gana legit, bet negali zinot + mainas gali but vacintas ir tt. Pats zaidimas keliems zaidejams atrode fishy tai dar demo galetume perziuret del visa ko. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Blackas Parašė Sausio 26, 2019 Author Share Parašė Sausio 26, 2019 Aš ir su mainu buvau žaidęs ant šito ip lygtais, nėra loguose netyčia?🤔 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 26, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 26, 2019 supranti.. mum ne IP tavo reikia, o tavo main account link Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Blackas Parašė Sausio 26, 2019 Author Share Parašė Sausio 26, 2019 (redaguota) 2 valandas prieš , Tūzas♠ said: supranti.. mum ne IP tavo reikia, o tavo main account link Suprantu, bet pagal ip matoma su kokiais acc buvo žaista, su mainu irgi buvau žaidęs tai turėtų matytis. Parašiau žmogui kuriam pardaviau - laukiu atsakymo. P.S. Kaip čia demo išsitraukt? Pats noriu pažiūrėt kas ten taip jūm "fishy" atrodė🤔 Redaguota Sausio 26, 2019 Blackas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 26, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 26, 2019 54 minutes prieš, Blackas said: Suprantu, bet pagal ip matoma su kokiais acc buvo žaista, su mainu irgi buvau žaidęs tai turėtų matytis. Parašiau žmogui kuriam pardaviau - laukiu atsakymo. P.S. Kaip čia demo išsitraukt? Pats noriu pažiūrėt kas ten taip jūm "fishy" atrodė🤔 čia tau neis demo išsitraukt, tik adminai tą gali Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Sausio 26, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 26, 2019 @Blackashttps://bachuruservas.lt/demo/ visi demo čia 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai