♤︎The♤︎Gentleman♤ Parašė Sausio 21, 2019 Share Parašė Sausio 21, 2019 Uz ka banas japonu nuopisa? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Naujokas CS2 Admin Monkeyyi Parašė Sausio 21, 2019 Naujokas CS2 Admin Share Parašė Sausio 21, 2019 o tu draugiskas :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Sausio 21, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 21, 2019 Gaza nuleisk šiek tiek, taip kalbėdamas unban tikrai negausi.. Gavai ban už netinkamą nick, matyt su tikslu siekiant įžeisti administratorių, banas 24h neprisiprašyk didesnio už įžeidimus.. Sukurk normalią temą, arba šitą papildyk pagal šabloną, tada kalbėsimės 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
♤︎The♤︎Gentleman♤ Parašė Sausio 21, 2019 Author Share Parašė Sausio 21, 2019 Uzkoki netinkama nicka ciucela negribauk tik o pizdink bana nuimti 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas v1tal1k Parašė Sausio 21, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 21, 2019 Lavoneli, sekmes susirast kita serva. As pasistengsiu kad tavo ip butu issaugotas ir bet koks prisijungimas su kitu acc bus uzbanintas. Adios 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
♤︎The♤︎Gentleman♤ Parašė Sausio 21, 2019 Author Share Parašė Sausio 21, 2019 Ne ne prasau tik neissaugok mano ip as gausiu bana o csgo man viskas ne prasau nedaryk to miznius dar vienas atejo 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
`Foxonas. Parašė Sausio 21, 2019 Share Parašė Sausio 21, 2019 7 minutes prieš, ♤︎The♤︎Gentleman♤ said: Ne ne prasau tik neissaugok mano ip as gausiu bana o csgo man viskas ne prasau nedaryk to miznius dar vienas atejo 😄 Tai kad tu čia myži. Ups, netyčia pasireiškiau. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas v1tal1k Parašė Sausio 21, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 21, 2019 Kas cia daros. po to kai padare free csgo vis daugiau tokiu ismatu kaip sita prieina i serva. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai