Jump to content
Create New...

RivenDawn anketa i administratorius


RivenDawn

Rekomenduojami pranešimai

1. Nick zaidime bei amzius.  Rivenas - 18 metų.
2. Jusu STEAM_ID                   STEAM_0:0:146504854
3. Trumpai papasakokite apie save ir kodel norite tapti Adminu? Gyvenu Lietuvoje ir ieškau kokio nors užsiėmimo kur galėčiau atiduoti savo jėgas. Esu pareigingas ir jei imuosi ko nors tai visada tai padarau. Noriu, kad serveryje būtų kuo mažiau cheaterių, problemų ir kad žaidėjai galėtų žaisti netrukdomi kitų. Prižiūrėti serverį, kad ir nauji, ir esami žaidėjai sutartu. Gerinti bachūrų servo vardą. Taip pat noriu labiau padėti naujiems žaidėjams pritapti ir galbūt tapti nuolatiniais žaidėjais. (Jei tapsiu adminu padinsiu aktyvumą serveryje.)
4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? NE.
5. Kokiame serveryje buvote?
6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Darbo dienomis praleidžiu 2-3h. Savaitgaliais 4-5h į dieną. Kartais skiriu mažiau laiko, dėl gyvenimo problemų.
7. Kurio serverio administratoriumi norite tapti (#1, #2, dm servas) BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2
8. Ka darytumete, jeigu zaidejes (galbut netgi draugas) nusizengtu taisyklems? Draugai ar ne draugai vistiek baudžiami taip pat.
9. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (forum priziurejimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebejimas, retkarčiai donate, nebent būnu ne prie pinigo, tačiau jei į tai  įsitrauksiu būtinai paremsiu!)
10. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick, arba jis gali pats parasyti +rep temoje. Ko daugiau balsu surinksite, to didesnis sansas jums tapti administratoriais.

Redaguota RivenDawn
teksto pridėjimas
  • Like 1
  • Pakeliam 4
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Tebūnie, duodu vieną iš savo rekomendacijų Rivenui. Kiek aš šitą žmogų matau tai nelinkęs į konfliktus, su žmonėmis sutaria, dažnai matau serve. Tai aktyvokas, draugiškas, nerėkia į mikrafą, komunikuoja normaliai. Manau teisingus priims sprendimus, jeigu teks administruoti. Tai tiek, iš manęs +.

  • Like 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search